73-річний Михайло Поплавський відверто розповів про дружин, дітей і коханок: “Я самотній ніколи не був”

Співаючий ректор України Михайло Поплавський може похизуватися неймовірною кількістю романів, про що він ніколи не мовчав і чого ніколи не приховував.

Попри солідний вік Михайла Поплавського досі підозрюють у численних романах, у тому числі з його студентками. Власне кажучи, і сам артист не проти підігрівати чутки про свої інтрижки і щиро зізнається, що ніколи не був самотнім і ніколи не буде.

Михайло Поплавський відверто розповів про дружин, дітей і коханок

За все своє життя артист був одруженим двічі. Перший його шлюб не протримався і року, а от другий закінчився лише в 2009 році. Обидвох обранець ректора звали Людмилами.

Зі своєю першою Людою артист познайомився ще до переїзду в Київ. Жінка працювала сільською фельдшеркою. Втім, кохана не розділила бажання чоловіка поїхати вступати до київського університету мистецтв. Тож майбутній ректор вчинив радикально – розлучився.

Далі більше, знаменитість всерйоз вважає, що вчинив абсолютно правильно і повчає інших. Мовляв, не насмілюйтеся ставити чоловіків перед вибором, адже вони зроблять його не у вашу користь.

Михайло Поплавський потрапив у гучний скандал
Михайло Поплавський відверто розповів про дружин, дітей і коханок

З іншою благовірної стосунки занепали самі собою. З часом почуття згасли і Поплавський знайшов інше любовне захоплення. Зараз пані Людмила займається онуками і сидить на пенсії.

“Я самотній ніколи не був і не буду. У любого нормального мужчини є кохана”, – відповідає зірка на питання про наявність в нього коханки.

Примітно, що не дивлячись на популярність серед жіночої статі, а також наявність коханок, син в артиста лише один — Олександр. Наприкінці двотисячних Михайло Поплавський ледь не залишився без спадкоємця, адже молодий хлопець потрапив в дорожньо-транспортну пригоду в Одесі, яка ледь не коштувала йому життя.

Михайло Поплавський відверто розповів про дружин, дітей і коханок
Михайло Поплавський відверто розповів про дружин, дітей і коханок

Втім, врятувати юнака вдалося, а вже через декілька років він одружився та народив сина. Зараз у Михайла Поплавського є прекрасний онук, який знімається у його численних кліпах, а також не проти зайвий раз вийти на червону доріжку.

Хто зна, можливо незабаром Михайло Поплавський наважиться вивести свою обраниці в люди та показати її широкій аудиторії.

Схожі статті

Мармурова підлога, мармурові стільці і браві красені позаду: Ольга Сумська показала, як живе у розкошах

Популярна українська актриса Ольга Сумська вирішила оновити інтер'єр своєї квартири, де мешкає з чоловіком Віталієм Борисюком та молодшою дочкою Ганною. Що з цього вийшло.

Ще “потягається” з Софією Ротару: 66-річна Оксана Білозір показала обличчя зблизька, а там – нуль зморшок

Легендарна українська співачка Оксана Білозір вразила новою фотографією, на якій виглядає на 30 років молодшою. У мережі знайшлися її реальні відео.

Зайшов не в ті двері: стало відомо, що насправді робив Андре Тан у Лондоні – з’явились неприємні деталі

Відомий український блогер оприлюднив фотографії, на яких можна побачити українського дизайнера Андре Тана у дуже незвичайному образі. Що відбувається насправді?

“Я їх бачила раз на місяць”: вагітна Джамала розповіла про двох молодших дітей, які скоро стануть старшими

Відома українська співачка, хоча й не може приділяти дітям весь свій час, наголошує, що родина - це найцінніше у її житті. Жінка намагається балансувати між кар'єрою та материнством.

“Це мода така”: молода дружина Павліка кардинально змінила стиль – 58-річному чоловікові не сподобалось

Молода дружина Віктора Павліка 29-річна Катерина Репяхова знялася в модній фотосесії у трендовому вбранні, а також кардинально змінила зачіску. 58-річний чоловік не зрозумів.

Мурат Налчаджиоглу познайомився з третьою потенційною тещею – з кожним разом жіночки все молодші та молодші

Колишній чоловік Ані Лорак турецький бізнесмен Мурат Налчаджиоглу із задоволенням проводить час із новою коханою та її ефектною мамою. Здається, вони ровесники?