Колишня Потапа Ірина Горова показалася публіці в обіймах статного дорослого чоловіка – точно не рівня реперу

Українська продюсерка Ірина Горова показалася в обіймах статного чоловіка, який неабияк схожий на зірку. Ним виявився її єдиний та рідний батько.

Бізнесвумен, спікерка, співзасновниця центру Mozgi Entertaiment – все це про нашу героїню. Ірина Горова родом зі столиці України. В дитинстві професійно займалася художньою гімнастикою, фігурним катанням та навіть шахами.

Двічі була заміжньою, але, на жаль, з чоловіками, яких так покохала доля жінку роз’єднала. Спочатку пов’язала нитками шлюбу з Юрієм Горовим у 1994 році. Проте через 5 років відчула знову палке кохання, але вже до іншого – Олексія Потапенка.

Ірина Горова
Ірина Горова показалася публіці в обіймах статного дорослого чоловіка

Здавалося, що саме цей шлюб вдалий, адже було все: пристрасть, спільний бізнес, розуміння, син Андрій, якого подарувала колишньому у 2008 році, але знову помилилася. Наразі серце Ірини вільне, проте прихильники вважають, що час подумати й про своє особисте щастя.

Ірина Горова показала свого тата

Нерідко віддані шанувальники цікавляться не тільки життям відомої особистості, а й виглядом її найрідніших людей, в рисах батьків, друзів чи знайомих. У своєму Instagram Ірина змогла продемонструвати, як виглядає її найрідніший тато й, судячи з усього, він для неї досить близький.

На фото Горова показала підписникам, де скрізь донька з батьком в душевних обіймах, позували на спалах камери телефону.

А далі у відео в Stories повідомила, що знаходяться в дорозі й через декілька годин мають бути вдома. Тепле звернення та сама розмова двох рідних людей є доказом їхніх хороших стосунків.

Схожі статті

Ведучий “Сніданку з 1+1” Єгор Гордєєв припав не до Нелі Шовкопляс і збентежився від почуттів: “Прекрасна”

Знаменитий український телеведучий Єгор Гордєєв опинився в обіймах прекрасної дівчини та не зміг стримати своїх емоцій, продемонструвавши їх в усій красі.

Колишній чоловік Ані Лорак Налчаджиоглу вперше показав свого пасинка: рідного спадкоємця немає, але є він

Відомий турецький бізнесмен та колишній чоловік Ані Лорак Мурат Налчаджиоглу вперше показав, як виглядає його пасинок. Матір'ю хлопчика є нова обраниця підприємця Анастасія Фоксі.

Йому немає й рочку: 34-річна Ксенія Мішина показала свого другого “сина” – крихітний, руденький і кучерявий

Декілька тижнів тому Ксенія Мішина придбала улюбленця, якого ласкаво почала називати своїм "сином". Як зараз виглядає песик, якому немає навіть і року?

“Можна й заміж”: 36-річна Леся Нікітюк розповіла, коли відбудеться весілля та розпис з коханим у РАЦСі

Відома українська холостячка Леся Нікітюк звикла тримати особисте за сімома замками. Проте, всі ми люди, й можемо проговоритися та ненароком поділитися планами на життя.

“Лікарі приїздили тричі”: 39-річний шоумен Володимир Остапчук показався у лікарні з непростим діагнозом

Відомий український телеведучий Володимир Остапчук поскаржився на своє самопочуття. Крім того, чоловік розповів, що змусило його звернутися за допомогою.

Назустріч до найбільшої любові: Камалія показала, заради кого поїхала за кордон і замилувала їхніми обіймами

Відома українська співачка Камалія показала, чому покинула Україну та вирушила за кордон. Мережа замилована спільним відео жінки з доньками.