Наталія Могилевська засвітила округлий живіт у чорній вишиванці: вразила натяками на бажану вагітність

Наталія Могилевська у своїй довгій чорній вишиванці знову підігріла інтерес до чуток про імовірну вагітність, адже кожен новий образ додає масло у вогонь в обговореннях.

У свої 47 років співачка має розкішне життя, статки, популярність, але бажаного та найголовнішого  – дитинку на руках не отримала. Майже кожен вихід у світ, кожна сукня з приталеним кроєм підкреслює невеличкий округлий живіт на перших стадіях вагітності.

Ба більше, артистка обожнює дітей, вдало знаходить підхід до кожного й публікує багато світлин взаємодії з найменшим поколінням, ніби готується до виховання свого первістка. З початку війни зірка шоу-бізнесу зустріла нового чоловіка, впевнені, що статного та харизматичного, проте ані ім’я, ані рід діяльності та й взагалі про хобі коханого повідомляти не стала. Впевнена, що зараз не на часі хвалитися своїм особистим життям.

Наталія Могилевська засвітила округлий живіт у чорній вишиванці

Нова світлина з дітьми знову наштовхує нас думати про поповнення в її родині. У своїй Insta-Stories співачка запитала, чи мають підписники вишиванку, тим самими нагадавши, про свято, яке українці відзначали 18 травня, а ще показати, як любить проводити час з дітьми.

Наталія Могилевська засвітила округлий живіт у чорній вишиванці

Проте підтвердження цьому ми не маємо ніяких, а сама Могилевська запевняє, що за період карантину та війни через стрес, нерви та переїдання набрала зайвих кілограмів, тому прихильники можуть розгледіти зміни в формах улюблениці, що її трішки засмучує. Сама ж щодо цього, надала ось таку відповідь: “Почитала усі ваші коментарі до фото. Вирішила проблему. Я просто поки не буду їсти”.

Користувачі засмучені таким ходом подій, адже невпинно не припиняють вірити та говорити про вагітність улюбленої артистки, проте худнути Наталії не радять й переконують, що таким чином, Могилевська має неповторність та якусь свою родзинку.

Схожі статті

Дан Балан з розмахом відгуляв весілля і показав наречену, яка багато років його любила: вона вже вагітна

Популярний молдавський виконавець Дан Балан відгуляв гучне весілля та показав неймовірні кадри з торжества, на якому також засвітилася зіркова наречена.

Давно лисий, з синіми очима та завжди у простому одязі: Софія Ротару показала, як виглядає її єдиний син

Легенда української естради Софія Ротару свого єдиного сина Руслана народила більше 50 років тому. Як зараз виглядає дитина артистки, чим займається і живе?

Злата Огнєвіч показала обручку на безіменному пальці та засвітила чоловіка: на свята не залишилася сама

Знаменита українська співачка Злата Огнєвіч вразила мережу свіжим кадром, на якому постала поруч з таємним чоловіком. Артистка також засвітила обручку.

Великдень без мами: Тоня Матвієнко показала, як справляється зі своїм горем – посміхається, але заплющує очі

Відома українська співачка Тоня Матвієнко показала, як пройшов її перший Великдень без мами Ніни Митрофанівни. Зірка постійно посміхалася, але закривала очі.

Молода дружина Віктора Павліка зізналася про зміни у розвитку свого маленького сина: “Ви правильно казали”

На родину Віктора Павліка не рідко сиплеться шквал критики. Дістається навіть його молодшому сину. Але Катерина Репяхова не засмучується та продовжує ділитися маленькими перемогами.

48-річна Наталія Могилевська показала, як виглядає без косметики та укладання: такою її полюбив Валентин

Знаменита українська співачка Наталія Могилевська показала, як виглядає без косметики та укладання. У свої 48 років артистка вилучає свіжість і красу.