“Можу собі дозволити”: Решетнік залишив Україну та здивував різкою заявою стосовно свого виїзду за кордон

Знаменитий український телеведучий Григорій Решетнік виїхав за кордон та публічно звернувся до своїх підписників із заявою. Як шоумен наважився на поїздку?

Відомий український телеведучий Григорій Решетнік є багатодітним батьком. Чоловік виховує трьох маленьких синів. Не дивлячись на те, що в родині лише малеча, вони не виїжджали за кордон впродовж цих півтора року.

Наймолодший син Решетніків показав нові здібності
Григорій Решетнік залишив Україну

Ба більше, Григорій продовжував працювати та не припиняв свою діяльність. У цьому його підтримувала дружина Христина. Пара намагалася вилучати позитив та хорошу енергію, не дивлячись ні на що.

Григорій Решетнік залишив Україну

Родина повернулася в Київ влітку минулого року. Повітряні тривоги хлопчики переносять важко, але хоробро та сміливо ставляться до подій. І лише нещодавно Григорій повідомив про те, що разом з сім’єю виїжджає за кордон. Відповідна публікація з’явилася на його особистій сторінці в соціальній мережі Instagram. І одразу ж наткнувся на критику.

У зв’язку з цим Решетнік вирішив прояснити деякі питання, які можливо були не зрозумілими його підписникам.

У дописі до публікації, де він знаходиться біля італійської архітектури спиною, чоловік нагадав, що він є батьком з трьома дітьми і має усі законні права на виїзд. Окрім цього Григорій розповів, що за увесь цей час не дозволяв собі подорожі, і лише нещодавно, у зв’язку з робочою поїздкою, він наважився взяти з собою і дітей, які звикли до відпочинку раз у три місяці.

Нагадуємо, що на початку минулого року Григорій перебував в евакуації на заході України разом з родиною. Чоловік запевняв, що хотів повернутися одразу до столиці після того, як відвіз дітей до Івано-Франківська. Однак, сім’я не хотіли відпускати його і довелося шукати компроміс. Згодом Христина та Григорій їздили до Києва разом, а дітей залишали у батьків дівчини.

Квартира Григорія Решетніка
Григорій Решетнік залишив Україну. У кадрі подружжя та їхні сини Дмитро, Іван, а також маленький Сашко

Повернувшись жити до столиці, зіркові діти одразу ж пішли до школи, що неабияк здивувало користувачів мережі. Як ніяк, але велика кількість дітлахів до сьогодні навчається дистанційно. Тим не менш, хлопці швидко призвичаїлися до нових умов і продовжують навчання на стаціонарі.

Схожі статті

Мурат Налчаджиоглу познайомився з третьою потенційною тещею – з кожним разом жіночки все молодші та молодші

Колишній чоловік Ані Лорак турецький бізнесмен Мурат Налчаджиоглу із задоволенням проводить час із новою коханою та її ефектною мамою. Здається, вони ровесники?

15-річний син Джеджули і Санти Дімопулос показав свій рівень життя в Дубаї: яхта, вечір, модельні дівчата

Син шоумена Андрія Джеджули та співачки Санти Дімопулос, який нещодавно приїжджав до України, засвітився на яхті у Дубаї на дні народження подружки. Як відреагував тато?

Мати рідна не впізнає: Настя Каменських обрізала чуб і зробила гульку – від кучерів не залишилося й сліду

У свій День народження Настя Каменських постала у дуже незвичайному образі. Вся увага на нову зачіску з модним чубчиком-шторкою. Потап уже відреагував.

“У мене двоє дітей”: Слава Дьомін здивував зізнанням і показав усім дорослих “дочку” та сина (фото)

Відомий український шоумен Слава Дьомін, який уже давно веде свій особистий Ютуб-канал, де бере відверті інтерв'ю у знаменитостей, уперше зізнався, що має доньку.

Збільшилася вп’ятеро: Ані Лорак вразила своїми новими фото – на початку не впізнав навіть друг Кіркоров

Співачка Ані Лорак показала нові фотографії, на яких її зовсім не впізнати. Лише обличчя залишилося тим самим - все інше збільшилося на кілька розмірів.

Три смужки та рюші: Тіна Кароль засвітилася у сукні за 64 тисячі гривень – “За таке навіть 10 не віддала б”

У Мережі озвучили вартість одного з останніх сценічних нарядів Тіни Кароль – білу сукню з мінімальною витратою тканини. За що артистка сплачує такі гроші? Є причина.