38-річний Володимир Остапчук показав, як проводить романтичні домашні вечори з Полтавською: полуниця і кіно

Володимир Остапчук відомий український телеведучий, шоумен, актор, пародист і волонтер, який завоював народне визнання та любов, яка й зробила його справжньою зіркою українського шоу-бізнесу.

Відомо, що Остапчук має доволі насичене і цікаве особисте життя. За його плечима вже два розлучення, й до того ж доволі гучних. Але чоловік все ще продовжує вірити у справжнє кохання і зараз він будує свої стосунки з молодою обраницею. Можливо, саме це і потрібно було Володимиру одразу, але наше життя, тим паче світ кохання дуже непередбачуваний. Тому неможливо передбачити коли ти зустрінеш свою долю якою вона буде на вигляд.

Звісно й зараз не можна стверджувати, що Катерина Полтавська це справжня доля для Остапчука. Проте поки що їхні стосунки здаються гармонійними, щасливими та наповненими ніжним почуттями одне до одного.

У Володимира і Катерини доволі велика різниця у віці, яка становить 16 років. Для когось це критично, для когось нормально. Але не варто зважати на думку оточення. Важливо лише те, що ви відчуваєте насправді. А видно, що Остапчук зараз щасливий, він навіть почав себе більш стримано поводити. А це вже показник того, що Катя має гарний вплив на чоловіка.

Останній місяць Володимир разом зі своєю обраницею їздив країнами Європи. Це були робочі поїздки, а Катя поїхала за компанію. Пари не було в Україні 26 днів. І звісно, вони засумували за своєю домівкою та коли приїхали їм зовсім не хотілося кудись їхати та особливо на роботу.

Вечір Остапчука і Полтавської

Тому, молода пара вирішила влаштувати для себе романтичний перегляд кіно на балконі своєї квартири. Для романтизму вони придбали полуницю, черешні та інші смаколики, які зроблять перегляд гарного кіно ще більш приємним та цікавим.

Схожі статті

57-річна Ольга Сумська раптово залишила Україну та заявила з Європи: “Настав нарешті мій час”

Знаменита українська акторка Ольга Сумська вийшла на зв'язок із поїздки закордон та поділилася враженнями від своєї подорожі. Чим зараз займається зірка?

Ольга Мартиновська подарувала серце Володимиру Ярославському і зробила вражаюче зізнання: “Зустрічаємось”

Знаменита українська кулінарка Ольга Мартиновська вразила мережу кадром, на якому постала разом з Володимиром Ярославським. Усі деталі в статті.

Влад Яма, який таємно покинув Україну, засвітився в кримській Ялті: задоволений танцює під водою

Знаменитий український хореограф Влад Яма більше двох років перебуває за кордоном і знаходиться на зв'язку зі співвітчизниками суто через соціальні мережі.

Не шаблонна красуня: Катерина Осадча звела з розуму імпозантного депутата, а слідом за ним – шоумена

Катерина Осадча ставиться до особистого життя з обережністю, саме тому протягом тривалого часу зірка не коментувала його в мережі. Які цікаві факти про романи телеведучої все-таки відомо?

Олександр Кривошапко остаточно забув Тетяну Денисову та показав нову кохану: “Інакше і бути не могло”

Знаменитий український вокаліст Олександр Кривошапко вперше за довгий час показав свою нову дівчину Христину, з якою зійшовся після розлучення.

Сніжана Єгорова вийшла на зв’язок і вразила зовнішнім виглядом: розпатлана та з розмазаним макіяжем

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова вже декілька років проводить поза межами своєї батьківщини, але не припиняє говорити про неї у своїх відео.