МастерШеф. Професіонали 4 сезон 14 випуск від 20.05.2023: хто покинув шоу – “Близько сприйняла критику”

Хто покинув "МастерШеф. Професіонали 4" у 14 випуску від 20.05.2023 вже відомо. Ознайомтеся з нашим матеріалом, щоб дізнатися ім'я учасника, який залишив проєкт.

Стало відомо, хто покинув “МастерШеф. Професіонали 4” у 14 випуску від 20.05.2023. На цей раз з кулінарного шоу пішла учасниця Анастасія.

Хто покинув МастерШеф. Професіонали 4

Цього випуску учасники кулінарного поєдинку мали два основних конкурси в приготуванні шедеврів. Перше випробування МастерШеф пройшло у два етапи. Спочатку необхідно приготувати учасникам страви для своїх капітанів, до речі, тут допомогло, як конкуренти знають одне одного. Ба більше, треба було замаскувати продукти таким чином, щоб їх обдурити.

У наступному, другому етапі, поділені команди мали використати ту кількість продуктів, скільки балів заробили в попередньому етапі. Але далі дегустувати вже наважилися судді проєкту й виносити свої остаточні вердикти.

Другий конкурс став ще цікавішим для учасників та телеглядачів в обговоренні, адже на славнозвісну кухню завітали звичайні, працьовиті люди, українські фермери, професіонали своєї справи. Саме вони принесли свої, вирощені продукти, аби учасники поєдинку приготували страви з різних країн світу, але, використовуючи лише даний набір, виключно ту українську продукцію, яку принесли прості й щирі гості.

Підсумувавши, не справилася з усіма труднощами й покинула “МастерШеф. Професіонали 4” учасниця Анастасія Шевченко, яка в боротьбі чорних фартухів відчувала, як їй важко готувати, тому, коли прийшлося пригощати суддів, вона не змогла продемонструвати всіх трьох страв й до кінця впоратися з поставленим завданням. Рішення Ектора, Володимира та Ольги було одноголосним. Всі учасники не хотіли відпускати цю дівчину додому. Глядачі також засмутилися таким ходом подій.

Хто покинув МастерШеф. Професіонали 4

Нагадаємо, що проєкт “МастерШеф. Професіонали 4” знімався в умовах воєнного стану, з тривогами, виключенням світла та інших перешкод, проте кухарі, вся знімальна група, судді завдяки своїй улюбленій справі прекрасно відзняли даний сезон, який став не менш вдалим, чим попередній.

Схожі статті

Шлюб з телеведучим перетворив її в “сіру мишу”: як виглядає перша дружина Юрія Горбунова, старша на 10 років

Перша дружина Юрія Горбунова повна протилежність його другої, медійної дружини – Каті Осадчій. Як виглядає жінка і де вона зараз знаходиться?

Нова зачіска та червона помада: 50-річна Олена Мозгова заінтригувала кардинальним перетворенням

Продюсер Олена Мозгова за останній рік встигла продемонструвати багато красивих стильних образів із різними зачісками. Який вигляд має знаменитість зараз?

Слідом за Фіцич відома акторка повідомила, що їй діагностували онкологію: від дітей доведеться відмовитися

Знаменита українська акторка Катерина Молчанова вразила мережу раптовою заявою про те, що в неї знайшли онкологію. Що відбувається, як буде проходити лікування і які перспективи?

Соломія Вітвіцька показала, як проводила коханого у відрядження: що відомо про нового чоловіка зірки 1+1

Зірка ТСН на 1+1 Соломія Вітвіцька насолоджується новими стосунками та із задоволенням демонструє їх на камеру. Проте дещо зірка приховує. Блогер розкрив цю таємницю.

Поки Ані Лорак носила під серцем дитину, коханий обирав обійми інших: якою була східна казка співачки?

Знаменита українська співачка Ані Лорак багато років прожила в шлюбі з турецьким бізнесменом, і ці стосунки вважали прикладом кохання та гармонії.

Оля у Лондоні, Маша у Києві: Єфросиніна і Полякова показали, як хизуються в модних вбраннях по вулиці

Близькі подруги Оля Полякова та Маша Єфросиніна опублікували відео та фото з прогулянки у дуже стильних повсякденних образах із Лондона та Києва. Чий образ крутіший?