Величезний круглий живіт і явно останні терміни вагітності: Наталія Могилевська вразила положенням (ФОТО)

Відома музична виконавиця Наталія Могилевська у свої 47 років не має власних дітей, але вона прекрасно взаємодіє з чужими, кровно нерідними дітлахами, аби й самій стати прекрасною мамою.

В мережі ширяться цікаві фото з її ймовірної вагітності, адже й справді, співачка без будь-якого фотошопу та фільтрів, з величезним животом на останніх термінах вагітності стояла біля мікрофона, виконуючи свій хіт. Фанати Наталії засипали компліментами улюбленицю й зазначили, як їй личить цей прекрасний статус вагітної, проте виявилося, що це положення фальшиве.

Насправді ця світлина у відкритому доступі з’явилася після знімань української романтичної комедії режисера України Олексія Шапарева, яка називалася”Київський торт”. Тож, саме там артистка приміряла образ вагітної співачки, аби підкреслити готовність до батьківства головного героя фільму.

Вагітна Наталія Могилевська знялася в кіно
Вагітна Наталія Могилевська в кіно

Сама ж Могилевська ставиться до цього питання відповідально. За словами зірки, вона до цього має бути готовою психологічно, щоб і дитина, і матуся були щасливими. Проте підписники не можуть дочекатися радісної звістки, особливо, після всіх пліток про її “цікаве” положення з округлим животом. Артистка на такі розмови відповідає лише тим, що набрала зайвих кілограмів, тому наразі гадає, що їй варто схуднути.

Вагітна Наталія Могилевська знялася в кіно
Вагітна Наталія Могилевська в кіно

Користувачі запевняють, що Наталія має свій шарм, з особливістю у зовнішності, тому не радять худнути улюбленій виконавиці, а краще серйозно подумати над своєю дитинкою. Могилевська прекрасно взаємодіє з молодим поколінням, адже має досвід у вихованні трьох падчірок, коли перебувала у стосунках з бізнесменом Єгором Долінським. З дівчатками залишилася в хороших відносинах й нині.

Схожі статті

“Хобі або колекціонування”: родину Мірошниченків розкритикувати через усиновлення дитини. Пара відреагувала

Кожну публічну людину переслідують як шанувальники, так і хейтери. Навіть за добрі справи їм частенько прилітає "на горіхи" від невдоволеної публіки.

Тіна Кароль не захотіла приховувати материнського щастя і вразила повідомленням: “У мене буде донечка”

Знаменита українська співачка Тіна Кароль підкорила мережу реакцією на своїх шанувальниць під час випуску її нової пісні. Що ж відбувається?

“Маємо те, що маємо”: після розлучення Віра Брежнєва змінилася і показала обличчя без косметики та фільтрів

Знаменита українська співачка Віра Брежнєва вперше за довгий час показала, як виглядає абсолютно без косметики та без фільтрів. Усі деталі в статті.

Євгенія Власова повернулася на сцену та показала, як зараз виглядає: красивіша, ніж за часів “живої ріки”

Знаменита українська співачка Євгенія Власова вперше за багато років презентувала новий відеокліп та вразила мережу своїм молодим виглядом. Яка зірка зараз?

“Давайте допомагати одне одному”: 38-річна Цибульська потрапила в ДТП, але не визнала свій промах за кермом

Відома артистка повідомила про прикрий інцидент, що трапився з нею вчора. Жінка потрапила у невелике ДТП, проте обурена вона не власним стилем водіння, а поведінкою суспільства.

Катерина Осадча стривожила фанатів виглядом та розповіла, що з нею сталося вдома: “Почуваєшся ганчіркою”

Катя Осадча є активною користувачкою соціальних мереж. Зірка використовує будь-яку можливості для того, щоб створити корисний та дійсно цікавий контент.