Учасниця “МастерШеф. Професіонали-4” Анастасія Шевченко зізналася, що не має кулінарної освіти – як аматор

Учасниця кулінарного проєкту "МастерШеф. Професіонали-4" Анастасія Шевченко, яка залишила шоу у 14 випуску, розповіла свій шлях до успіху без спеціальної освіти кухаря.

Не варто думати, що без освіти професії, яка вам подобається не можна досягти бажаних висот в кар’єрі. Це можливо, але воно вартуватиме вам значних сил, впертості та бажання вчитися самостійно, безпосередньо, на практиці.

Учасниця МастерШеф. Професіонали-4 Анастасія Шевченко зізналася, що не має кулінарної освіти

Анастасія Шевченко зізналася, що не має кулінарної освіти

Підтвердженням нашим словам стала учасниця “МастерШеф. Професіонали-4” Анастасія Шевченко, яка поділилася своєю історією успіху, надихнувши тим самим молодь, не опускати руки та втілювати мрії в життя. Дівчина відверто зізналася, що не має освіти кухаря, натомість вчилася всьому на маленькій кухоньці, яку показала на світлині.

“Моя кар’єра у кондитерській сфері почалася ось прямо на цій кухні, що зображена на фото. Маленька кухня, 9 квадратів здається”, – ділиться Настя.

Почалося все із заміжжя, коли щаслива, молода дружина старанно та любляче готувала смаколики для свого коханого, який обожнює різні солодощі, а їй це приносило тільки задоволення, адже горіла до кулінарної справи все життя. Зазначила, що готувала усе, починаючи від солоних страв, закінчуючи солодкими, але в самісіньке серце запало готувати саме торти.

“Я очікую на свого синочка і починаю активно пекти вдома, для сім’ї, друзів. Моєму сину 4 місяці й мене просять зробити торт на замовлення – 280 грн за 3 кг. Тоді зовсім не в грошах була справа, настільки цей процес мені подобався, що перші свої торти я давала за маленькі гроші”, – розповідає Анастасія.

Також додала, що тоді заробляти так і не розпочала, адже всі кошти витрачала на навчання, а саме онлайн курси та живі майстер-класи, а далі зрозуміла, що хоче стати професійним кондитером і працювати за цією спеціальністю. Тому, почала активно розвивати соціальну сторінку Instagram та паралельно кожного року подавати заяви на МастерШеф Аматори.

Схожі статті

Шлюб з телеведучим перетворив її в “сіру мишу”: як виглядає перша дружина Юрія Горбунова, старша на 10 років

Перша дружина Юрія Горбунова повна протилежність його другої, медійної дружини – Каті Осадчій. Як виглядає жінка і де вона зараз знаходиться?

Нова зачіска та червона помада: 50-річна Олена Мозгова заінтригувала кардинальним перетворенням

Продюсер Олена Мозгова за останній рік встигла продемонструвати багато красивих стильних образів із різними зачісками. Який вигляд має знаменитість зараз?

Слідом за Фіцич відома акторка повідомила, що їй діагностували онкологію: від дітей доведеться відмовитися

Знаменита українська акторка Катерина Молчанова вразила мережу раптовою заявою про те, що в неї знайшли онкологію. Що відбувається, як буде проходити лікування і які перспективи?

Соломія Вітвіцька показала, як проводила коханого у відрядження: що відомо про нового чоловіка зірки 1+1

Зірка ТСН на 1+1 Соломія Вітвіцька насолоджується новими стосунками та із задоволенням демонструє їх на камеру. Проте дещо зірка приховує. Блогер розкрив цю таємницю.

Поки Ані Лорак носила під серцем дитину, коханий обирав обійми інших: якою була східна казка співачки?

Знаменита українська співачка Ані Лорак багато років прожила в шлюбі з турецьким бізнесменом, і ці стосунки вважали прикладом кохання та гармонії.

Оля у Лондоні, Маша у Києві: Єфросиніна і Полякова показали, як хизуються в модних вбраннях по вулиці

Близькі подруги Оля Полякова та Маша Єфросиніна опублікували відео та фото з прогулянки у дуже стильних повсякденних образах із Лондона та Києва. Чий образ крутіший?