Холостячка Злата Огнєвіч в обіймах літнього та імпозантного чоловіка в окулярах забула про Задворного: “Янгол”

Найбажаніша холостячка країни Злата Огнєвіч анонсувала особливу прем'єру пісні, яка стала для артистки дуже важливою місією, а також показала світлину зі своїм татом.

Після фіналу “Холостячки-2”, коли ситуація з переможцем Андрієм Задворним прояснилася, жінка отримала колосальну підтримку від українців та більшу впізнаваність своєї медійної персони. Наразі знаменитість активно працює над релізом нових треків і незабаром готова представити публіці ще одну свіженьку пісенну роботу.

Злата Огнєвіч натякнула на нові стосунки
Холостячка Злата Огнєвіч в обіймах літнього та імпозантного чоловіка в окулярах забула про Задворного

Злата Огнєвіч показала свого тата

У новому дописі в соціальній мережі Instagram Огнєвіч поділилася важливою подією, яка має надію, заполонить ваші серця. Співачка повідомила про вихід нової пісні “Янгол” й пояснила, чому вона для неї має особливе значення.

Розповіла, що незабаром у неї відбудеться особливий вихід треку й наголосила, що це не просто пісня, а дуже важлива місія для неї самої, усі подробиці повідомить незабаром. Златі знадобиться підтримка її фанів, сила й віддача від роботи. На світлині постала з батьком, з яким давно не бачилася, бо він допомагає пораненим і вже надивився стільки, що й годі комусь розповідати.

Також додала, що нещодавно спілкувалася з найріднішим чоловіком життя через телефон, де той сказав, що перебуватиме там до останнього, до самої незламності та переможності України. В місці, де він дуже потрібен, як і сотні фахівців медичної справи. Подякувала всім лікарям за порятовані життя, безсонні тривожні ночі та невпинну, велику та шалену працю. А Прем’єру самого треку “Янгол” варто очікувати 26 травня.

Схожі статті

Леся Нікітюк показала своє кохання: живе разом із ним уже багато років, а ім’я у нього зовсім не слов’янське

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк знову потішила своїх підписників кадром, на якому показала своє кохання. Мова йде ні про кого іншого, а про Рафаеля.

Руслана Лижичко засвітила округлий живіт після 10 років мрій про материнство: нарешті стане мамою?

Знаменита українська співачка Руслана Лижичко засвітила округлий живіт та подала надію своїм шанувальникам на майбутнє поповнення в сімʼї. Чи це так?

Після новини про розлучення Настя Каменських засвітилася з іншим чоловіком і зробила зізнання: “Люблю”

Знаменита українська співачка Настя Каменських опублікувала новий пост, в якому постала разом з іншим чоловіком, вельми молодим та вродливим. Усі деталі в статті.

Нова дівчина Мурата Налчаджиоглу зробила тату з його іменем: екс-дружина Ані Лорак на такий крок не пішла

Нова дівчина колишнього чоловіка Ані Лорак Мурата Налчаджиоглу Анастасія вразила мережу неочікуваним вчинком, адже зробила татуювання з іменем коханого.

57-річна Ольга Сумська раптово залишила Україну та заявила з Європи: “Настав нарешті мій час”

Знаменита українська акторка Ольга Сумська вийшла на зв'язок із поїздки закордон та поділилася враженнями від своєї подорожі. Чим зараз займається зірка?

Ольга Мартиновська подарувала серце Володимиру Ярославському і зробила вражаюче зізнання: “Зустрічаємось”

Знаменита українська кулінарка Ольга Мартиновська вразила мережу кадром, на якому постала разом з Володимиром Ярославським. Усі деталі в статті.