Оля Мартиновська після повернення до України показала сімейне щастя без Ярославського: ідеальна пара з дитиною

Ольга Мартиновська відомий український шеф-кухар, яка доволі швидко стала відомою після тріумфальної перемоги у кулінарному шоу "МастерШеф". І саме на цьому шоу Ольга нині є незмінною суддею.

Окрім того, що Оля є цікавою для людей через свої професійні якості, вона ще й цікавить українців своїм особистим життям, яке, здається дуже бурхливим та непостійним. Річ в тому, що жінка була заміжня і має донечку Віру. Але її шлюб швидко розпався, оскільки чоловік Мартиновської не витримав завантаженого графіка дружини й почав задивлятися на інших. І саме тут, вже Оля не стримала емоцій та вирішила розлучитися зі своїм обранцем.

Ольга Мартиновська разом із Володимиром Ярославським на благодійній вечері
Ольга Мартиновська разом із Володимиром Ярославським

Нині шефиня досі самотня, але їй вже багато років приписують роман з колегою Володимиром Ярославським. Але між ними лише дружба, і вона дуже міцна. А ось дочку вона виховує сама й вже встигла побудувати досить успішну кар’єру, як на кулінарному поприщі, так і на телебаченні. Також, варто зазначити, що про Олю написали у книзі, а це теж неймовірно гідно.

Останній рік Мартиновська постійно подорожує, і це не заради власних бажань, а лише через те, щоб її донечка Віруня була в безпеці. Де тільки Оля не жила, та все одно повертається до рідної України, де на неї завжди чекає робота, “МастерШеф” та рідні люди з друзями і близькими.

Так, днями Мартиновська показала, як проводить час зі своїми рідними. Вона приїхала у гості до своїх батьків. Оля приїхала разом з Вірунею, бо за батьками жінка дуже скучила, бо не бачила їх вже дуже давно. І варто сказати, що при зустрічі вся родина була одягнена в традиційні українські вишиванки.

Але як виявилось, це була не просто сімейна зустріч, а ще й фотосесія для реклами соку “Садочок”. Адже, як відомо, ця фірма соку пропагандує сімейні цінності, саме тому Мартиновській і запропонували взяти участь у цьому проєкті.

Схожі статті

Головний конкурент Андрія Данилка завжди біля нього тінню: мама Сердючки Білоконь показала свого чоловіка

Інна Білоконь знаходилася поруч з Андрієм Данилком протягом усього його кар'єри, яка вже дістається тридцятирічного віку. І безумовно за цей час в обидвох було багато прихильників.

“В нас була своя драматургія”: давні друзі Падалко, Таран і Сенічкін показали, якими були в “Сніданку”

Відомі українські телеведучі Марічка Падалко, Лідія Таран та Руслан Сенічкін пройшли разом дуже великий шлях, і його початок був неймовірним.

Важкий чоловічий погляд, модна стрижка і одяг люкс: як виглядає син Потапа – “За словом у кишеню не лізе”

Відомий український продюсер Потап має лише одного сина, але заради нього він готовий на все. Хлопчик одразу ж отримав велику порцію слави, тільки-но з'явився на світ.

Затьмарила красою маму: Ольга Сумська вийшла у світ із красунею-донькою і 22-річна Ганна викликала фурор

Ольга Сумська опублікувала у своїх соціальних мережах фото зі свою меншою донькою Ганною: як змінилась дівчина та чи спілкується зі старшою сестрою?

Величезний маєток, студії, басейн: як виглядає еко-будинок переможниці Євробачення-2004 Руслани Лижичко

Переможниця пісенного конкурсу Руслана Лижичко показала, як виглядає її маєток неподалік від столиці: студія звукозапису, сад, електростанції та інше.

Вічно юна: співачка LAMA повернулася і показала, як неймовірно виглядає у свої 48 років – Ротару позаздрить

Коли співачка Lama збирала повні концертні зали та приховувала глядачів біля екранів, адже мала неймовірний голос, харизму, і одразу ж запам'ятовувалася.