Арсен Мірзоян вперше показав жінку, яку кохає не менше Тоні Матвієнко: красуня з довгою косою, але немолода

Відомий український співак Арсен Мірзоян ніколи не приховував свого особистого життя, й саме через це чоловікові ніколи не доводилось виправдовуватися перед самим собою чи перед аудиторією.

Не секрет, що до побудови стосунків з Тонею Матвієнко, Арсен вже був одружений та мав двох синів. Але почуття це така дивна річ, яку ми ніколи не зуміємо зрозуміти до кінця, оскільки це щось таке неконтрольоване й зовсім таємне. Ніхто не міг подумати, що Арсен бувши одруженим зможе закохатися у свою колегу.

Як виглядає жінка, у якої Тоня Матвієнко відбила Мірзояна
Тоня Матвієнко і Арсен Мірзоян

Річ в тому, що чоловік багато років тому брав участь у талант-шоу “Голос країни”, і саме там він познайомився з Тонею. Та якщо з самого початку Тоня і Арсен не могли знайти спільну мову й навіть дуже вороже ставилися одне до одного, то згодом саме це пробудило між ними іскру кохання. В певний момент Арсен зрозумів, що він по вуха закоханий у свою колегу. Чоловік ще на проєкті намагався знайти з жінкою спільну мову, але Матвієнко спочатку не дозволяла собі фліртувати з чоловіком. Та врешті-решт, здалась почуттям.

Таким чином Тоня і Арсен почали спілкуватися, і виявилось, що між ними є багато чого спільного, і саме через це жінка почала відчувати закоханість до співака. А сам Мірзоян крізь час наважився на розлучення зі своєю першою дружиною, яка мала від нього двох синів. І все це через шалену закоханість у Тоню.

Таким чином Мірзоян і Матвієнко стали парою і почали будувати свої стосунки, але оскільки Арсену ніде було жити у Києві, Тоня привела його у будинок своїх батьків. Тато прийняв цю новину спокійно, а от зіркова мама Ніна Митрофанівна не дуже зраділа розлученому чоловікові з дітьми.

Арсен Мірзоян скористався розлученням тещі Ніни Матвієнко
Арсен Мірзоян з тещею Ніною Матвієнко

Та згодом Матвієнко зрозуміла, що про такого зятя, як Мірзоян, вона мріяла все життя й саме тому зараз теща з зятем спілкуються як старі друзі. Ніна Митрофанівна ставиться до Арсена як до свого рідного сина. Так само й чоловік неймовірно вдячний за все тещі й вона тепер займає окреме місце в його серці.

Схожі статті

“Я тебе попереджала”. Слава Камінська не стримала емоцій та зробила публічне звернення: Сміюха знову вивела?

Знаменита українська співачка Слава Камінська зробила публічне звернення в соціальній мережі, яке збентежило багатьох підписників. Що відбувається?

“Мені настільки погано, що не можу стояти”: вагітна Джамала розповіла, чому не жила разом зі своїми дітьма

Знаменита українська співачка Джамала вразила зізнанням про те, що тривалий час не жила разом зі своїми дітьми. Кому артистка віддала дітей і як переживає вагітність?

“Є бажання”: 22-річна Анна Трінчер розповіла про нові стосунки після розлучення з Олександром Волошиним

Популярна акторка та виконавиця Анна Трінчер зізналася, як складалося її особисте життя за останні пів року. Похвалитися нічим, проте про досвід розповісти не зайве.

Потап заговорив про свої почуття до Насті Каменських у її день народження: про кохання навіть і не йдеться

Знаменитий український продюсер та репер Потап публічно привітав дружину з днем народження та заговорив про свої почуття до неї. Детальніше в нашому матеріалі.

“Ця дівчиночка, ця жіночка”: Аліна Гросу вперше розповіла про коханку свого обранця та знайомство з нею

Останні декілька років Аліна Гросу була не надто відвертою на рахунок своїх особистих стосунків з чоловіками, і на це було безліч причин. Однак, нещодавно вона розповіла, як дізналася про коханку.

Андрій Данилко розповів про своє весілля та зробив неймовірне зізнання про наречену: “Дуже трепетний момент”

Знаменитий український виконавець Андрій Данилко вперше розповів про своє весілля та зізнався, яким його бачить. Що очікує на наречену артиста?