Переможець “Холостячки-2” Андрій Задворний змінив свій стиль: тепер отримує компліменти від чоловіків

Андрій Задворний став відомим завдяки участі у найромантичнішому шоу України "Холосячка", де він боровся за серце та прихильність української співачки Злати Огнєвіч.

Відомо, що Андрій був одружений та має дочку від першого шлюбу. І саме дитина стала для чоловіка поштовхом для створення власного бізнесу. Задворний вирішив робити іграшки власного виробництва, аби для діточок вони були безпечними. І варто сказати, що це стало популярним серед молодих батьків.

Андрій Задворний
Андрій Задворни

А от на проєкт Андрій пішов з метою стати більш популярним та розширити свої можливості, та звісно, знайти кохання, адже Огнєвіч йому подобалась вже давно. Проте як особистість він її не знав. А участь в “Холостячці”– це гарний шанс дізнатися жінку особисто.

На шоу чоловік не дуже активно проявляв свої почуття, проте здавався доволі прискіпливим і дещо аб’юзивним, бо завжди робив Златі подвійні компліменти. І саме така зухвала поведінка зачепила співачку. Десь на підсвідомості вона обрала чоловіка за вже знайомими відчуттями. А от тих, хто насправді зміг би зробити її щасливою, на жаль, ні.

Як було не важко здогадатися, відносини Андрія і Злати в реальному житті тривали недовго, і ініціатором розставання став чоловік. Звісно, для Огнєвіч це було неочікувано і боляче, проте вона пережила цю історію, але досі нікого до свого серця не підпустила.

Нині кожен з них живе своїм життям, і варто сказати, що Андрій дуже змінився. По-перше, чоловік трансформувався всередині себе, адже розставання йому також нелегко далося, а ще й війна вплинула на його життя.

Та це не єдине, що змінилося у ньому. Задворний повністю змінив стиль і вже навіть отримує компліменти від чоловіків.

“Щойно зустрів знайомого зі Світловодська. Він відмітив, що я чудово виглядаю. Але в “його часи у Світловодську” я б неодмінно вихватив п******й за  волосся, сорочку, сережку. Як добре, що ті часи вже історія” – розповів Андрій.

Сторі Андрія
Сторі Андрія

Тож, тепер навіть старі знайомі захоплюються новим стилем та образом Андрія.

Схожі статті

МастерШеф 13 сезон 13 випуск від 04.05.2024: хто назавжди покинув шоу – “Спочатку вона мені подобалася”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Щоб дізнатися, хто з учасників не впорався з викликом у цьому випуску та за рішенням суддів вилетів із шоу, ознайомтеся з нашим матеріалом.

“Я тебе попереджала”. Слава Камінська не стримала емоцій та зробила публічне звернення: Сміюха знову вивела?

Знаменита українська співачка Слава Камінська зробила публічне звернення в соціальній мережі, яке збентежило багатьох підписників. Що відбувається?

“Мені настільки погано, що не можу стояти”: вагітна Джамала розповіла, чому не жила разом зі своїми дітьми

Знаменита українська співачка Джамала вразила зізнанням про те, що тривалий час не жила разом зі своїми дітьми. Кому артистка віддала дітей і як переживає вагітність?

“Є бажання”: 22-річна Анна Трінчер розповіла про нові стосунки після розлучення з Олександром Волошиним

Популярна акторка та виконавиця Анна Трінчер зізналася, як складалося її особисте життя за останні пів року. Похвалитися нічим, проте про досвід розповісти не зайве.

Потап заговорив про свої почуття до Насті Каменських у її день народження: про кохання навіть і не йдеться

Знаменитий український продюсер та репер Потап публічно привітав дружину з днем народження та заговорив про свої почуття до неї. Детальніше в нашому матеріалі.

“Ця дівчиночка, ця жіночка”: Аліна Гросу вперше розповіла про коханку свого обранця та знайомство з нею

Останні декілька років Аліна Гросу була не надто відвертою на рахунок своїх особистих стосунків з чоловіками, і на це було безліч причин. Однак, нещодавно вона розповіла, як дізналася про коханку.