Тепер як Саша Педан без літери “Z”: Ектор Хіменес-Браво показав, як змінює номери на своєму автомобілі

Ектор Хіменес-Браво відомий та вже точно український шеф-кухар і незмінний суддя "МастерШеф", який прилетів до нашої країни з самої Колумбії. І залишив тут неабиякий слід і своє серце.

Хіменес-Браво неймовірно талановита людина, яка зробила себе самостійно, завдяки великій кількості роботи та навчанню. Річ в тому, що з самої юності Ектор завзято працював та навчався майстерності професіонального кухаря. Чоловік завжди знав, що на нього чекає шалений успіх. Він об’їздив багато країн та вміє готувати страви з різних куточків світу.

Ектор Хіменес-Браво
Ектор Хіменес-Браво

Нині Ектор вже 10 років є незмінним суддею найголовнішого кулінарного шоу України “МастерШеф” і за цей час він дуже сильно полюбив країну, яку обрав для свого розвитку та кар’єри. І це дуже помітно.

Любов Ектора до України дуже сильно продемонструвала його поведінка під час повномасштабної війни. Коли росія напала на Україну, Хіменес-Браво навіть думки не мав про те, щоб кудись поїхати заради власної безпеки. Чоловік в цей момент зрозумів, що Україна – це його дім, на який напав ворог і він має щось робити, він має боротися.

Ектор активно брав участь у волонтерських ініціативах, він готував неймовірну кількість їжі для військових, для тих людей, які не мають змогу нормально поїсти. Разом зі своєю великою командою кухарів Ектор наближає перемогу на кулінарному фронті. Адже для військових гарне та якісне харчування має неабияке значення.

А також чоловік активно стоїть на інформаційному фронті, він їздив у Донецьк та область заради того, щоб власноруч відвезти волонтерську допомогу нашим героям. Тож, за Ектора кажуть його вчинки.

Ектор змвнює номери на машині
Ектор змінює номери на машині

Та днями чоловік виклав у сторіс, як змінює номери на своєму автомобілі. Річ в тому, що у номерах кухаря була присутня ворожа літера “Z”, від якої чоловік мусив позбутися, адже йому самому було неприємно їздити з нею. Бо ця літера є знаком ворогів, які знищують нашу країну.

Схожі статті

Переможець “Голосу країни” Роман Сасанчин і дружина завітали у храм в джинсах: зате дочка у вишиванці (ФОТО)

Через величне християнське свято тисячі українців навідалися до церков та храмів. Зірки не стали виключенням. Роман Сасанчин показав, як його родина освячувала Великодній кошик.

Дан Балан з розмахом відгуляв весілля і показав наречену, яка багато років його любила: вона вже вагітна

Популярний молдавський виконавець Дан Балан відгуляв гучне весілля та показав неймовірні кадри з торжества, на якому також засвітилася зіркова наречена.

Давно лисий, з синіми очима та завжди у простому одязі: Софія Ротару показала, як виглядає її єдиний син

Легенда української естради Софія Ротару свого єдиного сина Руслана народила більше 50 років тому. Як зараз виглядає дитина артистки, чим займається і живе?

Злата Огнєвіч показала обручку на безіменному пальці та засвітила чоловіка: на свята не залишилася сама

Знаменита українська співачка Злата Огнєвіч вразила мережу свіжим кадром, на якому постала поруч з таємним чоловіком. Артистка також засвітила обручку.

Великдень без мами: Тоня Матвієнко показала, як справляється зі своїм горем – посміхається, але заплющує очі

Відома українська співачка Тоня Матвієнко показала, як пройшов її перший Великдень без мами Ніни Митрофанівни. Зірка постійно посміхалася, але закривала очі.

Молода дружина Віктора Павліка зізналася про зміни у розвитку свого маленького сина: “Ви правильно казали”

На родину Віктора Павліка не рідко сиплеться шквал критики. Дістається навіть його молодшому сину. Але Катерина Репяхова не засмучується та продовжує ділитися маленькими перемогами.