Холостячка, яка купається у квітах: Злата Огнєвіч показала, які букети їй дарують чоловіки, в яких немає шансу

Злата Огнєвіч відома українська співачка, яка колись представляла Україну на Євробачення та завоювала народну любов. Артисткою захоплюються не лише поціновувачі її творчості, а ще й просто чоловіки.

Огнєвіч зробила свою кар’єру дуже успішною та неймовірно яскравою, оскільки пісні, які пише Злата, можуть потрапляти у самісіньке серце. Оскільки Злата пише про любов, почуття, біль та власні переживання. Загалом творчість співачки є ліричною та романтизованою, бо сама по собі жінка є ніжною, тендітною.

Огнєвіч розповіла причину розриву з Задворним
Злата Огнєвіч

Кар’єру побудувати Златі вдалося дуже успішну, вона часто є гостею на різних шоу та проєктах, дає багато концертів, нині, вони, звісно є благодійними, тому заробити на них багато неможливо. Також Огнєвіч їздить містами Європи з виступами.

Також не варто забувати, що артистка брала участь у шоу “Холостячка”, де шукала своє справжнє жіноче щастя. Але, на жаль, не вийшло. Бо її обранець Андрій Задворний й сам не знав, чого він хоче від неї та від стосунків загалом. Ці стосунки чоловік сам розірвав, від чого Злата знову пережила серцевий біль.

Проте на проєкті жінка знайшла собі друзів в обличчі чоловіків. Наприклад, Макс Тарапата, Дмитро Шевченко, Андрій Хветкевич та інші. Тож, уваги від чоловіків співачці вистачає та вистачало завжди, оскільки вона дійсно є дуже привабливою та цікавою. Але насправді, попри велику кількість прихильників у жінки немає того самого чоловіка, який був би цікавий для Злати, як обранець.

Так, наприклад, днями співачка показала скільки квітів їй дарують прихильники та поціновувачі її творчості. Так, у Злати завжди багато букетів, і жінка завжди цінує ці моменти та дуже моторошно ставиться до подарованих їй квітів. Проте було б приємніше, якби вони були від коханого чоловіка Злати.

Злата хизується букетами
Злата хизується букетами

Варто зауважити, що для кожної жінки квіти – це прояв уваги, це ніжність, настрій, це змога відчувати себе справжньою, живою, ніжною та привабливою жінкою. Ми дуже цінуємо тих, хто дарує нам букети не лише на свята.

Схожі статті

Переможець “Голосу країни” Роман Сасанчин і дружина завітали у храм в джинсах: зате дочка у вишиванці (ФОТО)

Через величне християнське свято тисячі українців навідалися до церков та храмів. Зірки не стали виключенням. Роман Сасанчин показав, як його родина освячувала Великодній кошик.

Дан Балан з розмахом відгуляв весілля і показав наречену, яка багато років його любила: вона вже вагітна

Популярний молдавський виконавець Дан Балан відгуляв гучне весілля та показав неймовірні кадри з торжества, на якому також засвітилася зіркова наречена.

Давно лисий, з синіми очима та завжди у простому одязі: Софія Ротару показала, як виглядає її єдиний син

Легенда української естради Софія Ротару свого єдиного сина Руслана народила більше 50 років тому. Як зараз виглядає дитина артистки, чим займається і живе?

Злата Огнєвіч показала обручку на безіменному пальці та засвітила чоловіка: на свята не залишилася сама

Знаменита українська співачка Злата Огнєвіч вразила мережу свіжим кадром, на якому постала поруч з таємним чоловіком. Артистка також засвітила обручку.

Великдень без мами: Тоня Матвієнко показала, як справляється зі своїм горем – посміхається, але заплющує очі

Відома українська співачка Тоня Матвієнко показала, як пройшов її перший Великдень без мами Ніни Митрофанівни. Зірка постійно посміхалася, але закривала очі.

Молода дружина Віктора Павліка зізналася про зміни у розвитку свого маленького сина: “Ви правильно казали”

На родину Віктора Павліка не рідко сиплеться шквал критики. Дістається навіть його молодшому сину. Але Катерина Репяхова не засмучується та продовжує ділитися маленькими перемогами.