Максим Галкін розкрив деталі скандалу з російською актрисою Васильєвою – у когось з пам’яттю проблеми

Гуморист, пародист, чоловік Примадонни Пугачової Максим Галкін розкрив деталі скандалу з російською акторкою Тетяною Васильєвою й зловив її на брехні, поставивши публічно на місце.

Викрилися цікаві деталі щодо стосунків колишніх медійних колег. Вся річ у тім, що Тетяна Васильєва вважає шоумена Максима Галкіна “зрадником” росії, а також на широкий загал назвала його “сволотою”. Вона стверджує, що пародист мав намір покинути росію ще після закінчення знімань проєкту “Краще всіх” з її участю, наступного ранку 22 лютого.

Максим Галкін розкрив деталі скандалу з російської актрисою Тетяною Васильєвою

За словами самого Галкіна, це повна брехня, адже після цього він 23, 24 та 25 числа перебував на території російської федерації й знявся ще в цілих пулах програм “Краще всіх”, а випуск з Васильєвою знімався 21 лютого 2022 року. Артистка переконана, що ще раніше Максим готував втечу, але намагався якомога більше заробити грошей.

Зірка гумору не став мовчати та різко відповів на такі заяви даної персони. Він розповідає, що з маленької брехні зіткана брехня інших “патріотів” росії. Каже, що 26 лютого поїхав до Лондона по робочих питаннях, а вже звідти було ухвалено рішення з родиною переїхати до Ізраїлю.

“23, 24 і 25 лютого я зняв ще цілий пул програми “Краще всіх”. І вже звідти ухвалив рішення поїхати 28 лютого в Ізраїль”, – зазначає артист.

Також запевняє, що слова російської “патріотки”, акторки Васильєвої не є логічними, адже за її переконаннями, якщо він хотів давно покинути рф, то навіщо будував там дорогий будинок, куди вкладав мільйони коштів, саджав десятки неймовірних дерев у своєму саду й мав єдиний рахунок за кордоном в Ізраїлі – 30 тисяч доларів, яким декілька років не користувався.

Звучить це все справді, як нісенітниці, вигадані нашим “братським” народом. Ось такі деталі, з нашумілого скандалу розкрив гуморист Максим Галкін й сподіваємося, що його слова будуть почутими, адже всі мають знати справжню правду.

Схожі статті

Після удочеріння двох дівчаток: Могилевська більше не приховує щемливої правди про свою нову “дитину”

Співачка Наталія Могилевська, яка у 2023 році несподівано оголосила, що стала мамою двох дівчаток-сестер, здивувала визнанням про ще одну свою нову "дитину".

Бужинська показала молодших дітей від іноземця: а як виглядає її старша донька від пластичного хірурга

Співачка Катерина Бужинська часто показує молодших дітей від болгарського бізнесмена - двійнят Діму та Катю. А як виглядає її старша дочка, що народилася від пластичного хірурга.

Як справжня англійка: Оля Полякова у стильному образі прогулялася Лондоном – штани, кросівки та берет

Українська співачка Оля Полякова, яка уважно слідкує за модними трендами, продемонструвала у Лондоні стильний повсякденний комплект, у якому дуже комфортно гуляти.

“Критична ситуація”: дружина 58-річного Віктора Павліка приголомшила новиною про стан здоров’я чоловіка

Четверта дружина Віктора Павлика - блогерка Катерина Репяхова зникла на кілька днів із соцмереж, а потім приголомшила шанувальників новиною про стан здоров'я знаменитого чоловіка.

Не наважилася ні Лорак, ні Реус: кохана Налчаджиоглу приголомшила зізнанням – тепер із Муратом назавжди

Нова дівчина турецького бізнесмена Мурата Налчаджиоглу зробила своєму коханому сюрприз. Його колишні дружини- Ані Лорак та Лілія Реус до такого не додумалися.

Улюбленець мільйонів жінок Віталій Салій щасливо одружений: як виглядає дружина і син українського актора

Український актор Віталій Салій не звик розповсюджуватись на тему особистого життя в мережі. Проте кілька деталей про сім'ю знаменитості все-таки відомо. Як виглядає дружина та єдиний син артиста?