Колишня Остапчука Христина Горняк повідомила про нового “друга”, який її втішає як Дантес Кацуріну: нова пара?

Колишня дружина Володимира Остапчука Христина Горняк після болісного розлучення повідомила, що змогла знову покохати нового чоловіка й розповіла про свого друга. Невже це саме той, хто їй подобається?

У 2022 році зірковий подружній союз, який тривав понад 2 роки розпався. Натомість сам Остапчук довго біля розбитого корита не горював й знайшов розраду в рисах молодої, 22-річної журналістки Катерини Полтавської. Наразі молода пара проживає разом, подорожує, працює й хизується справжньою ідилією у стосунках.

Христина Горняк після розлучення біднішою не стала
Христина Горняк повідомила про нового друга, який її втішає як Дантес Кацуріну

Христина Горняк не могла відразу впустити нове щастя у своє життя, тому довго перебувала в статусі вільної жінки, але нещодавно повідомила, що відпустила Остапчука й знайшла нового чоловіка, який їй дуже симпатизує.

Зізналася, як їхні стосунки просуваються далі. За словами нотаріуса, вона справді закохана, але, що з цього вийде чи не вийде не знає. Також каже, що отримує від нього колосальну підтримку, що неабияк її тішить й щиро дякує йому за це. А далі ще цікавіше, адже Горняк присвятила допис найкращому “другу”, який також її підтримує після хвороби й підставляє мужнє плече, коли необхідно.

В думках закрадаються підозри, що цим “другом” і є, той таємничий новий чоловік, який так подобається нашій красуні, якого досі приховує й не розкриває всіх деталей цієї історії. Додала, що той читає її блог в Instagram, тому всього розповісти не може, мовляв, хай думає, що то не про нього.

Але, цей товариш, який згаданий в дописі, за переказами жінки, з’явився у її житті 5 років тому, й робимо висновки, що це дійсно хороший друг, а не чоловік, який зміг приборкати її серце та сподобатися після Володимира Остапчука.

“5 років назад, в травні, в моєму житті з’явилася близька людина, хоча він каже, що це сталося десь в минулих життях. Наразі це мій друг, якому я довіряю дуже дуже сильно”, – розповіла Горняк.

Схожі статті

Відмовився від Тіни Кароль після того, як вийшов з нею в люди: 45-річний Дан Балан показав нову дівчину

Відомий молдавський виконавець Дан Балан спростував стосунки з Тіною Кароль вперше за 3 роки, але зробив це одразу після того, як з'явилися новини про нову дівчину.

Мама Камалії у шкіряному костюмі засвітилася на вокзалі: проводила доньку до Англії. Повертати Захура?

Мама найбагатшої співачки України Камалії засвітилася на вокзалі у надзвичайно незвичайному екстравагантному образі, який підкреслював її індивідуальність.

Євген Кошовий чесно розповів, чи зіпсувалися стосунки “Кварталу-95” з Оленою Кравець, яка від них пішла

Олена Кравець вже протягом тривалого часу працює над власними творчими проєктами. Ексколега артистки Євген Кошовий розповів, чи змінились їхні стосунки після, того як Кравець пішла з "Кварталу-95".

Колишня кохана Андрія Данилка розповіла про те, як негарно його покинула: навіть не розмовляли після цього

Знаменита українська акторка Радмила Щеголова, яка колись тісно співпрацювала з Андрієм Данилком вперше розповіла про стосунки з ним та відповіла на питання про роман.

І все-таки четвертого не вистачає: Ребрик зворушила смішним відео з трьома доньками та чоловіком у рожевому

Прекрасна дружна сім'я - троє чудових дочок, мила собачка, але чогось все одно не вистачає. Лілія Ребрик та Андрій Дикий натякнули на четверту дитину.

Тіна Кароль несподівано змінила колір волосся: відмінно поєднується з білим платтям та червоною помадою

Співачка Тіна Кароль готова йти на будь-які експерименти з образами, щоби привернути увагу публіки. Реакція шанувальників завжди перевершує всі очікування.