Зірка 1+1 Катерина Осадча зізналася у коханні, але не чоловіку Горбунову – “Дякую, що стоїш”

Катерина Осадча, яка отримала славу та впізнаваність завдяки телевізійній кар'єрі на 1+1, зізналася в коханні столиці нашої країни, адже вона зі своїм колоритом – прекрасна.

Обговорити особисте життя улюблених зірок – справа, яка бентежить і водночас захоплює аудиторію сучасних знаменитостей. Катерина Осадча вперше вийшла заміж за Олега Поліщука, бувши ще зовсім юною, й у 19 років народила свого первістка Іллю. Каже, що не жалкує про такий хід подій, адже без такого минулого – не було б теперішнього майбутнього.

Хто міг подумати, що між такими різними, здавалося на перший погляд людьми, зародиться таке вірне кохання. Катерина Осадча та Юрій Горбунов після спільної роботи на ТБ зрозуміли, що між ними не тільки дружба та ділові зв’язки, а ще й палка любов. У 2017 році узаконили свої стосунки підписами взаємної угоди на шлюб. Наразі зіркова пара виховує двох спільних синів – Івана та Данила.

Катерина Осадча вразила методами виховання 4-річного сина
Катерина Осадча зізналася у коханні, але не чоловіку Горбунову

Катерина Осадча зізналася у коханні, але не чоловіку Горбунову

У своїй соціальній мережі Instagram телеведуча Катерина Осадча показала атмосферне відео, як гуляє столицею нашої країни – Києвом. На ньому представлені різні кадри з культурної спадщини міста та як Катерина проводить час з коханим Юрієм. В дописі зізналася в почуттях та подякувала за міць та незламність під час війни.

“Зізнання в коханні Києву. Дякую, що стоїш, захищаєш. Місто сили”, – зазначила телеведуча.

Нагадаємо, що зіркове подружжя активно допомагає Україні у війні з росією. Коштами для ЗСУ та пошуками людей, яких чекають рідні, у своєму авторському проєкті “Пошук зниклих”.

Схожі статті

Марія Яремчук вагітна: співачка не змогла приховати майбутнього поповнення і показала свій великий живіт

Знаменита українська співачка Марія Яремчук вже 5 років не виступає на сцені, однак нещодавно стало відомо, нібито артистка чекає на поповнення в сім'ї.

Повернення до Костянтина Меладзе, борги і таємні стосунки з відомим актором: як зараз живе Віра Брежнєва?

З моменту повідомлення про розлучення Віри Брежнєвої та Костянтина Меладзе пройшов майже рік, і за цей час багато чого змінилося. Як зараз живе співачка?

“Просто не скажу”: фаворит Тіни Кароль зізнався, чи дійсно поп-діва погано ставиться до своїх підопічних

Молодий артист Віталій Окс розповів про відношення діви української поп-музики Тіни Кароль до співаків, що потрапляють до неї під опіку. Він відкрив справжнє обличчя улюблениці публіки.

МастерШеф 13 сезон 13 випуск від 04.05.2024: хто назавжди покинув шоу – “Спочатку вона мені подобалася”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Щоб дізнатися, хто з учасників не впорався з викликом у цьому випуску та за рішенням суддів вилетів із шоу, ознайомтеся з нашим матеріалом.

Як Горбунов відреагував на рішення Осадчої розлучитися? Зірка розповів про своє ставлення до розставання

Знаменита українська пара Юрій Горбунов та Катя Осадча зійшлися у вельми зрілому віці, а тому мають сформоване ставлення до завершення стосунків.

“Я тебе попереджала”. Слава Камінська не стримала емоцій та зробила публічне звернення: Сміюха знову вивела?

Знаменита українська співачка Слава Камінська зробила публічне звернення в соціальній мережі, яке збентежило багатьох підписників. Що відбувається?