Учасниця “МастерШеф. Професіонали-4” Регіна Білоткач показала свій грузинський ресторан: вже перемогла

Кожен учасник головного кулінарного проєкту "МастерШеф" є цікавою родзинкою всього шоу, адже саме учасники задають настрій сезонам. І саме тому, щоразу все виходить по-різному.

В останньому четвертому сезоні професіоналів зібралися дійсно дуже цікаві особистості, які не просто беруть участь у проєкті, а демонструють власні здібності, вони всі рівні, адже проходять однакові конкурси. А от хто порається з ними краще не потрапляє у чорні фартухи та наближає перемогу.

На сезоні професіоналів зазвичай зустрічаються дійсно сильні люди й талановиті кухарі, які доводять, що кулінарна індустрія України дійсно розвивається та робить впевнені кроки вперед. Адже у нашій країні навіть попри війну відкриваються нові заклади харчування, ресторани, кафе, кав’ярні. І варто сказати, що велику роботу роблять саме ті люди, які брали участь у “МастерШеф”, оскільки вони мають певну популярність та визнання й авторитет.

Так, наприклад, останнім часом можна помітити як деякі учасники відкривають власні ресторани. Наприклад учасниця четвертого сезону “МастерШеф. Професіонали” Регіна Білоткач нещодавно розповіла про відкриття власного грузинського ресторану.

Про це жінка розповіла у своєму блозі в соціальній мережі інстаграм. І варто сказати, що ресторан виглядає гідно та має достатньо цікаве та апетитне меню з грузинськими стравами.

Тож, тепер Регіна не лише учасниця “МастерШеф”, а ще й власниця ресторану, та професійний кухар, який може готувати будь-які страви.

Варто зауважити, що не лише Білоткач може похизуватися новим рестораном. Також днями переможець битви сезонів Олександр Цвігун відкрив ресторан “Мрійники” у Львові, й Пава, який переміг у 7 сезоні відкрив власний ресторан у центрі Києва.

Схожі статті

“Ти неймовірна”: Володимир Дантес замилував мережу ніжними привітаннями Даші Кацуріної з днем народження

У день свого 28-річчя Даша Кацуріна показала привітання від свого коханого Вови Дантеса. Як співак вітав обраницю та як почався ранок іменинниці?

Живе з іншою жінкою, має 4-х дітей і не стає старшим: як склалася доля Захура після розлучення з Камалією

Свого часу стосунки Камалії та мільярдера Мохаммада Захура були зразковими для українських глядачів, адже здавалося не можна знайти більш гармонійної пари.

МастерШеф 13 сезон 12 випуск від 27.04.2024: хто назавжди покинув шоу – “Програвати треба з гідністю”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Ознайомтеся з нашим матеріалом, щоб дізнатися, хто на цей раз не впорався із завданням і назавжди покинув шоу.

Які пенсії отримують Ротару, Поплавський та інші легенди естради: “Заправити машину і доїхати до Закарпаття”

Знаменитий український виконавець Іван Попович вперше висловився про пенсії для українських артистів, в особливості тих, які стали легендами естради та присвятили їй все своє життя.

34-річний Позитив зробив Мішель Андраде пропозицію і не стримав почуттів: “Тільки обіцяй, що назавжди”

Український виконавець, який відомий під псевдонімом Позитив, вразив мережу цікавою новиною. Чоловік публічно зробив пропозицію експідопічній Потапа.

Сніжана Єгорова вперше висловилася про старшу дочку: “Надто довго народжувала одного за одним трьох дітей”

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова, яка втекла з України ще в 2021-му і раптом вийшла на зв'язок та засудила свою дочку Стасю Ровінську.