Ксенія Мішина пожартувала про різницю у віці Володимира Остапчука і Каті Полтавської: “Просто смішно”

Вже ні для кого не секрет, що відомий український телеведучий та шоумен Володимир Остапчук має стосунки з молодою обраницею, на ім'я, Катерина Полтавська, яка молодша на нього на 16 років.

За плечима Остапчука вже є два розлучення, але це ще нічого не означає, оскільки ситуації у житті бувають абсолютно різні, а стосунки чоловіка й жінки – це загалом темний ліс. Тому, не можна ніколи робити поспішні висновки з приводу розставання чи конфліктів у будь-якій невідомій нам парі.

Ксенія Мішина
Ксенія Мішина

Так, Володимир пережив два доволі гучних розставання, але він все ще вірить у справжнє кохання та снування гармонійних стосунків. Зараз шоумен вже тривалий час перебуває у стосунках з молодою SMM-ницею Катериною Полтавською. Їхня історія кохання дуже цікава, адже познайомились вони в інтернеті, та вже після другої зустрічі вирішили з’їхатися. Пара й сама досі дивується, що на них тоді найшло. Проте зараз вони є доволі щасливими та задоволеними своїми стосунками.

Річ в тому, що Катя для свого віку є досить мудрою дівчиною, і саме це зачепило Володимира. Він часто каже, що захоплений Катериною та її розуму. Тож, відносини Полтавської і Остапчука складаються гармонійно навіть попри вік. Хоча багатьом така велика різниця здається дивною. Саме тому інколи публічні особистості можуть прокоментувати різницю у віці між Катею та Володимиром.

Так, наприклад, днями Ксенія Мішина була у шоу на YouTube каналі та прокоментувала різницю між Катею та Вовою.

“Нова дівчина Володимира Остапчука не хоче мати квартиру з видом на школу, тому що може побачити там нову дівчину свого коханого” – сказала Мішина.

Мішина про Остапчука і Полтавську
Мішина про Остапчука і Полтавську

Але згодом виявилось, що це все сценарій, тому Катя не образилась, а навпаки сказала, що вона в курсі того, що це не Мішина придумала цю думку.

Схожі статті

“Я тебе попереджала”. Слава Камінська не стримала емоцій та зробила публічне звернення: Сміюха знову вивела?

Знаменита українська співачка Слава Камінська зробила публічне звернення в соціальній мережі, яке збентежило багатьох підписників. Що відбувається?

“Мені настільки погано, що не можу стояти”: вагітна Джамала розповіла, чому не жила разом зі своїми дітьми

Знаменита українська співачка Джамала вразила зізнанням про те, що тривалий час не жила разом зі своїми дітьми. Кому артистка віддала дітей і як переживає вагітність?

“Є бажання”: 22-річна Анна Трінчер розповіла про нові стосунки після розлучення з Олександром Волошиним

Популярна акторка та виконавиця Анна Трінчер зізналася, як складалося її особисте життя за останні пів року. Похвалитися нічим, проте про досвід розповісти не зайве.

Потап заговорив про свої почуття до Насті Каменських у її день народження: про кохання навіть і не йдеться

Знаменитий український продюсер та репер Потап публічно привітав дружину з днем народження та заговорив про свої почуття до неї. Детальніше в нашому матеріалі.

“Ця дівчиночка, ця жіночка”: Аліна Гросу вперше розповіла про коханку свого обранця та знайомство з нею

Останні декілька років Аліна Гросу була не надто відвертою на рахунок своїх особистих стосунків з чоловіками, і на це було безліч причин. Однак, нещодавно вона розповіла, як дізналася про коханку.

Андрій Данилко розповів про своє весілля та зробив неймовірне зізнання про наречену: “Дуже трепетний момент”

Знаменитий український виконавець Андрій Данилко вперше розповів про своє весілля та зізнався, яким його бачить. Що очікує на наречену артиста?