У 50 ще не мама: Руслана у свій День народження розповіла справжню причину відсутності дітей

Співачка Руслана стала справжньою легендою української сцени, а також переможницею Євробачення у далекому 2004 році. З того часу вона стала справжньою зіркою українського шоу-бізнесу.

Руслана сьогодні святкує свій 50-й День народження, а це ювілей. До цього віку жінка досягла багато чого, оскільки все своє життя вона завзято працювала аби стати справжньою зіркою. У Руслани досить незвичний стиль  пісень, адже вони здебільшого гуцульські та народні.

Руслана на благодійному концерті
Руслана

Співачка завжди мала свою колоритність та свій шарм. Насправді якщо порівняти творчість українських співаків, то такої творчості, як у Руслани більше не можна спостерігати ні в кого. Жінка дійсно особлива і не соромиться цього демонструвати.

Зараз співачка активно допомагає Україні різними способами, спочатку вона їздила з концертами по містах Європи й відстоювала права та свободу нашої країни на різних мітингах.

Та якщо у кар’єрі та у простому житті жінка досить гарно змогла розвинутися, то у сімейному житті жінка не змогла досягти усіх висот. Річ в тому, що у неї з чоловіком досі немає діточок, хоча співачка має сильне бажання виховувати своїх рідних малят. І саме у свої 50 років жінка вирішила зізнатися у чому справжня причина відсутності дітей.

“Просто у нас не виходило,  по-різному. І сильна виснаженість організму, якщо ти сильно виснажена, тобі природа не дасть завагітніти, так у мене, наприклад і є. Всесвіт просто чудово розуміє, що у тебе немає того потенціалу, який потрібен для виховання бебі” –  розповіла Руслана.

Сама Руслана вже змогла прийняти той факт, що вона може й не стати мамою, а от її родичі досі питаються, коди ж вона вже зможе порадувати їх маленьким дитинчам. Тож, у свій День народження Руслана торкається таких серйозних та навіть болючих тем, які не дають їй спокою.

Схожі статті

Все сталося не через жінку: таємниця розлучення Камалії та мільярдера Мохаммада Захура вийшла назовні

Богдан Беспалов розповів, що стало причиною негараздів у шлюбі Камалії та Захура, а також кінцевого рішення поставити крапку у стосунках. Про що промовчала пара?

55-річна Надія Матвєєва вразила зізнанням про операцію для найріднішої людини: “Найважче для мами”

Відома ведуча Надія Матвєєва показалася біля ліжка рідної людини. Вона розповіла, що трапилося з її мамою та зізналася, що сподівається на швидке покращення.

“Розділяє недосказаність і мовчання”. Екс-дружина Пономарьова Мозгова зробила заяву про стосунки з чоловіком

Відома українська продюсерка та колишня дружина Олександра Пономарьова Олена Мозгова вперше висловилася про стосунки з чоловіком на відстані.

Марія Яремчук вагітна: співачка не змогла приховати майбутнього поповнення і показала свій великий живіт

Знаменита українська співачка Марія Яремчук вже 5 років не виступає на сцені, однак нещодавно стало відомо, нібито артистка чекає на поповнення в сім'ї.

Повернення до Костянтина Меладзе, борги і таємні стосунки з відомим актором: як зараз живе Віра Брежнєва?

З моменту повідомлення про розлучення Віри Брежнєвої та Костянтина Меладзе пройшов майже рік, і за цей час багато чого змінилося. Як зараз живе співачка?

“Просто не скажу”: фаворит Тіни Кароль зізнався, чи дійсно поп-діва погано ставиться до своїх підопічних

Молодий артист Віталій Окс розповів про відношення діви української поп-музики Тіни Кароль до співаків, що потрапляють до неї під опіку. Він відкрив справжнє обличчя улюблениці публіки.