Юрій Горбунов показав новонародженого і привітав з подією кохану дружину Осадчу: “Народила нашого хлопчика”

Телеведучий, шоумен Юрій Горбунов показав світлину свого другого сина Данила, якому саме тоді виповнився всього рік. З цієї нагоди привітав кохану дружину Катерину та подякував їй за хлопчика.

Чоловік вже перебував у шлюбі з першою дружиною Людмилою, де прожив понад 20 років в офіційних стосунках. Вона не була такою знаменитою, як нині Осадча, але різниця у віці коханих була 10 років, що не завадило їм побратися та прожити пліч-о-пліч не один десяток років.

Цікаво, але попередня жінка за стільки років подружнього життя не подарувала Горбунову його первістка, але мала доньку від попередніх стосунків, яку Юрій прийняв та намагався виховувати, як свою рідну. Причину розлучення публіка бачить в появі у його житті Осадчої, адже саме до неї чоловік пішов після розірвання багаторічного шлюбу з Людмилою.

Перша дружина Юрія Горбунова Людмила

Телеведучий зізнається, він любив колишню, але зрозумів, що кохання незабаром пройшло й від нього нічого не залишилося. У 2017 році вдруге одружився з колегою по роботі на телебаченні – Катериною Осадчою. Того року жінка подарувала чоловіку його довгоочікуваного первістка, якого назвали Іваном. У 2021-му з’явився ще один хлопчик – син Данило.

Саме його Юрій показав у своєму Instagram, коли хлопчику виповнився 1 рік. Додав, що Данило швидко повзав на колінах по дому й стрімкими темпами розвивається розумово. Назвав малюка “Наше солодке яблучко” та щиро подякував своїй любій дружині Катрусі за синів і зізнався публічно в коханні. Мріє, щоб якнайшвидше закінчила війна, аби діти росли під мирним українським небом та родинній злагоді.

Схожі статті