Володимир Ярославський з Мартиновської переключився на Лесю Нікітюк і пише їй коментарі: “Красуня”

Володимир Ярославський відомий український шеф-кухар та незмінний суддя головного кулінарного шоу України "МастерШеф" разом з Ектором та Олею Мартиновською.

Ярославський ніколи не був надто публічною чи популярною особистістю, адже всього себе чоловік присвячував роботі і своїм досягненням. А їх у нього чимало. Володимир на повну віддається своїй роботі та розвитку. Його мета – навчити молодих кухарів бути справжніми професіоналами. Заради цього чоловік навіть збирається писати наукову роботу з гастрономії. Він вважає, що це його обов’язок – ділитися знаннями з іншими.

Володимир Ярославський
Володимир Ярославськ

Ярославський насправді дуже цікава людина, але він трохи закритий, хоча з першого погляду так сказати не можна. Адже Вова доволі легко знаходить спільну мову з різними людьми. Проте близько до себе може підпустити одиниць.

Можливо саме через свою зайнятість та відданість робочому процесу, Ярославському просто не вистачає часу на побудову гарних взаємин з іншими людьми. Бо на пізнання також потрібен час.

Але якщо оцінювати активність Вови у соціальних мережах, можна сказати, що він любить спілкуватися з людьми. Йому до вподоби слідкувати за іншими, за його знайомими та друзями. А от саме цю активність демонструють коментарі Володимира під фотографіями колег чи товаришів.

Так, наприклад, днями Ярославський прокоментував фото телеведучої Лесі Нікітюк, річ в тому, зо дівчина виклала гарні фото у сукні й на фоні Одеси. І саме вид та зовнішній вигляд Нікітюк мило прокоментував Володимир.

Коментар Ярославського

Можливо це сталося через те, що Вова нещодавно був учасником та капітаном на шоу “Є питання?”, ведучою якого є Леся. Там вони гарно шуткували та познайомились, як справжні товариші.

Схожі статті

Мурат Налчаджиоглу познайомився з третьою потенційною тещею – з кожним разом жіночки все молодші та молодші

Колишній чоловік Ані Лорак турецький бізнесмен Мурат Налчаджиоглу із задоволенням проводить час із новою коханою та її ефектною мамою. Здається, вони ровесники?

15-річний син Джеджули і Санти Дімопулос показав свій рівень життя в Дубаї: яхта, вечір, модельні дівчата

Син шоумена Андрія Джеджули та співачки Санти Дімопулос, який нещодавно приїжджав до України, засвітився на яхті у Дубаї на дні народження подружки. Як відреагував тато?

Мати рідна не впізнає: Настя Каменських обрізала чуб і зробила гульку – від кучерів не залишилося й сліду

У свій День народження Настя Каменських постала у дуже незвичайному образі. Вся увага на нову зачіску з модним чубчиком-шторкою. Потап уже відреагував.

“У мене двоє дітей”: Слава Дьомін здивував зізнанням і показав усім дорослих “дочку” та сина (фото)

Відомий український шоумен Слава Дьомін, який уже давно веде свій особистий Ютуб-канал, де бере відверті інтерв'ю у знаменитостей, уперше зізнався, що має доньку.

Збільшилася вп’ятеро: Ані Лорак вразила своїми новими фото – на початку не впізнав навіть друг Кіркоров

Співачка Ані Лорак показала нові фотографії, на яких її зовсім не впізнати. Лише обличчя залишилося тим самим - все інше збільшилося на кілька розмірів.

Три смужки та рюші: Тіна Кароль засвітилася у сукні за 64 тисячі гривень – “За таке навіть 10 не віддала б”

У Мережі озвучили вартість одного з останніх сценічних нарядів Тіни Кароль – білу сукню з мінімальною витратою тканини. За що артистка сплачує такі гроші? Є причина.