Влад Яма показав, як його син за рік життя у США втілився в образ справжнього американця

Владислав Яма відомий український хореограф і танцюрист, який став відомий завдяки своєму професіоналізму та жаги до того, щоб стати кращим та найпопулярнішим танцівником країни.

Владислав зробив свою кар’єру завдяки неймовірній праці та бажанню бути кращим. Насправді у нас в країні не так вже й багато відомих танцюристів, які дійсно прагнули публічності та визнання. І всі вони засвітилися на шоу “Танці з зірками”. Саме там Владислав кілька років поспіль був головним і незмінним суддею.

Влад Яма
Влад Яма

Також його часто запрошували на різноманітні шоу і проєкти, бо його життя було і залишається цікавим для широкої аудиторії людей. Навіть попри те, що зараз чоловік живе у США. Туди чоловік потрапив через війну, оскільки він в першу чергу є батьком і відповідає за безпеку та гарне життя свого сина. Через нього Яма і вирішив поїхати жити в Америку, адже там нікому нічого не загрожує.

Звісно, через свій вчинок чоловік вже наслухався багато критики та неприємностей. Але це нічого не змінило і не змінить, оскільки кожен живе власним життям. І воно у всіх різне. Не можна нікого критикувати, бо ніхто не знає, що переживає людина всередині себе.

У життя Ями головним людьми є дружина і син, заради них він багато працював, а тепер створює кращі умови, але вже в іншій країні. І поки не закінчиться війна, родина Владислава не повернеться до рідної домівки. Та здається, вони з Лілією та сином вже звикли до нового життя й почувають себе досить комфортно в новій країні.

Днями Владислав показав фотографію сина, який одягнувся у суто американське вбрання, адже хлопець одягнув величезну шляпу, яку зазвичай одягають на вечірки.

Син Ями в новому образі
Син Ями в новому образі

Тож, родина хореографа вже зовсім пустила коріння у США, і напевно, це величезний плюс для них, адже коли ти приймаєш ситуацію, то вона стає кращою ніж здається на перший погляд.

Схожі статті

Ольга Фреймут показала доньку, яку Сергій Притула визнав своєю дитиною: вже доросла, і протилежність мами

Відома українська телеведуча Ольга Фреймут багато років не показувала публіці свою дочку Злату. Але цікаво, що колись Сергій Притула визнав над дівчинкою батьківство.

Були сім’єю, зараз уникають згадувати одне одного: як виглядає зять Ольги Сумської, якого вона обожнювала

Знаменита українська акторка Ольга Сумська колись з гордістю говорила про свого зятя Володимира Яглича, але тепер настали абсолютно інші часи.

52-річний Ектор Хіменес-Браво поголив бороду і залишив собі вуса як у Орландо Блума: “Тільки чесно, як вам?”

Відомий український кулінар Ектор Хіменес-Браво вразив мережу кардинальними змінами у своїй зовнішності. Як зараз виглядає популярний ресторатор?

У шовковій сукні і на останніх термінах: Настя Каменських показала великий живіт – в очікуванні первістка

Знаменита українська співачка Настя Каменських заінтригувала мережу новими кадрами, які з'явилися у її блозі. На цей раз мова йде саме про вагітність.

Екс-дружина Дзідзьо знову одягла білу сукню і розповіла про важливу подію: Славія вирішила спробувати ще раз

Популярна українська співачка Славія та колишня дружина Михайла Хоми вийшла на зв'язок та показала, як виглядає у білосніжній сукні. Що відбувається?

Наступають на ті самі граблі: Вова Остапчук, Сніжана Бабкіна, Оля Полякова мають проблеми звичайних людей

Життя знаменитостей аж ніяк не є бездоганним, як може здаватись багатьом користувачам мережі. З якими труднощами в особистому житті довелось стикнутись Остапчуку, Бабкіній та Поляковій?