“Вона сказала так”: 18-річна донька Полякової Маша збирається заміж за Артура – Оля стане бабусею?

18-річна донька Олі Полякової Маша сколихнула мережу світлиною з обручкою на безіменному пальці, натякнувши на шлюб, з бойфрендом Артуром. Чи відповідає це дійсності?

Ох і любить ця дівчина навести шуму навколо своєї персони. Вихід у світ у відвертих нарядах, жарти, які аудиторії здаються неприйнятними, підписи під новими дописами з використанням нецензурної лексики – все це властиве нашій красуні. Матуся Оля Полякова завжди горою стоїть за свою дитину й щобільше, сама відповідає гнівним коментарям підписникам.

Маша Полякова
Маша Полякова з зірковою мамою

Нещодавно у своїх Insta-Stories Маша додала приводів для нових розмов про її особисте життя. Вся річ у тому, що молода красуня засвітила обручку на своєму безіменному пальці й щасливо підписала світлину: “Я сказала так”. Хлопець дівчини ніжно тримав її руку, аби та змогла взяти в кадр великий зелений й дуже красивий камінь на обручці. Пара прогулювалася Манчестером, містом в Англії. Проте в наступному спільному фото ситуація прояснилася.

Виявилося, що молоді люди просто погралися в жартівників і відразу в Stories розповіли, що це неправда. На світлині обидвоє посміхалися й на фоні їхніх облич виднівся підпис: “Жарт”.

18-річна донька Полякової Маша збирається заміж за Артура

Нагадаємо, що стосунки Маші та Артура набули нових обертів і всієї серйозності, адже, що бойфренд дівчини, що сама Полякова знайомі з батьками своєї половинки, де найрідніші люди добре ставляться до вибору своєї дитини. Наша героїня розповіла, що мама хлопця дуже хороша та привітна жінка, але батько дещо суворий, адже з холодом вітається до майбутньої невістки, проте, можливо, їй це просто здалося.

Схожі статті

Після удочеріння двох дівчаток: Могилевська більше не приховує щемливої правди про свою нову “дитину”

Співачка Наталія Могилевська, яка у 2023 році несподівано оголосила, що стала мамою двох дівчаток-сестер, здивувала визнанням про ще одну свою нову "дитину".

Бужинська показала молодших дітей від іноземця: а як виглядає її старша донька від пластичного хірурга

Співачка Катерина Бужинська часто показує молодших дітей від болгарського бізнесмена - двійнят Діму та Катю. А як виглядає її старша дочка, що народилася від пластичного хірурга.

Як справжня англійка: Оля Полякова у стильному образі прогулялася Лондоном – штани, кросівки та берет

Українська співачка Оля Полякова, яка уважно слідкує за модними трендами, продемонструвала у Лондоні стильний повсякденний комплект, у якому дуже комфортно гуляти.

“Критична ситуація”: дружина 58-річного Віктора Павліка приголомшила новиною про стан здоров’я чоловіка

Четверта дружина Віктора Павлика - блогерка Катерина Репяхова зникла на кілька днів із соцмереж, а потім приголомшила шанувальників новиною про стан здоров'я знаменитого чоловіка.

Не наважилася ні Лорак, ні Реус: кохана Налчаджиоглу приголомшила зізнанням – тепер із Муратом назавжди

Нова дівчина турецького бізнесмена Мурата Налчаджиоглу зробила своєму коханому сюрприз. Його колишні дружини- Ані Лорак та Лілія Реус до такого не додумалися.

Улюбленець мільйонів жінок Віталій Салій щасливо одружений: як виглядає дружина і син українського актора

Український актор Віталій Салій не звик розповсюджуватись на тему особистого життя в мережі. Проте кілька деталей про сім'ю знаменитості все-таки відомо. Як виглядає дружина та єдиний син артиста?