Софія Ротару в перші дні війни перебувала в Україні, а потім втекла за кордон – як Винник не на зв’язку

Відома латвійська співачка Лайма Вайкуле розсекретила, де знаходилася українська артистка Софія Ротару з початку повномасштабної війни. Деталі в статті.

Не секрет, що ці дві відомі особистості непогано товаришують, тому Лайма знає деякі подробиці з місцеперебування Софії, якими вирішила поділитися у своїх інтерв’ю. Уродженка Латвії неодноразово запрошувала Ротару виступити в Юрмалі на фестивалі Laima Rendezvous, що ще раз підкреслює їхні дружні зв’язки.

Як Софія Ротару виглядала на початку своєї кар'єри
Софія Ротару

Так, Вайкуле зізналася, що Ротару в перший день повномасштабного вторгнення росії в Україну перебувала в Києві й ховалася в укриттях, а потім згодом переїхала на захід країни. Далі після чотирьох днів всіх подій українська співачка вийшла на зв’язок, де дійсно засудила дії російської федерації. Проте знову таємниче зникла й на публічних просторах не з’являється, тому нових заяв годі й чекати. Також мережею ширяться плітки, що артистка виїхала до Штатів, де проживає її онука Софія, але наразі ця інформація тільки в розмовах.

Лайма Вайкуле каже, що не хоче брехати й чула, що її подруга тоді поїхала до Львова. Додала, що після того не мала з нею ніякого зв’язку. Хоча може зараз зателефонувати й дізнатися, де вона і що з нею.

Лайма Вайкуле
Лайма Вайкуле розсекретила, де перебуває Софія Ротару під час війни

Нагадаємо, що сама Лайма засуджує всі дії росіян, скоєні на нашій землі. Щобільше, зірка наголосила, що ноги її в тій країні не буде допоки російська влада не припинить свої злочини. Впевнена, що у всьому винен їхній диктатор, проте досі не розуміє, чому такий народ, з такою кількістю населення не зміг його зупинити. Також жінці важко дається усвідомлення всього, що відбувається й вона щиро співчуває українцям.

Схожі статті