Українська поп-діва Тіна Кароль показала новий королівський образ: корсет золотого кольору і атласна спідниця

Тіна Кароль відома українська співачка, яка стала справжньою поп-дівою. Вона єдина, хто зміг завоювати прихильність настільки широкої аудиторії, яка перетворилася у справжній фан-клуб.

Кароль – це та сама артистка, яка вміє дивувати, і це проявляється не лише у її творчості, а ще у поведінці та стилі. У її образах вже багато років існує майже ніколи не зникаюча родзинка – це червона помада. Раніше, Тіна ніколи не виходила на сцену без цієї деталі. Але часи змінюються і кожен з нас також підпадає під ці зміни.

Тіна Кароль
Тіна Кароль

Теж саме час потребує і від артистів, тому, вони мають змінювати власний стиль пісень, свої образи й загалом себе. Так сталося й з Тіною Кароль. Зараз ми бачимо неймовірну жінку, яка за останній рік дуже схудла, підтягнула власне тіло. А також, Кароль змінила стиль.

Так, вона завжди була неймовірно жіночною, носила сукні, костюми, підбори, але щоразу Кароль була різна. Всі пам’ятають її кучеряве волосся у молодості, з яким жінка ходила років 10 точно. А згодом Кароль стала вирівнювати волосся й не так часто почала фарбувати губи червоною помадою.

Та тепер у Кароль нова укладка і нові образи. З новою фігурою Тіна може собі дозволити будь-яке вбрання, тому днями жінка продемонструвала насправді королівське вбрання, яке розкриває Кароль з нової сторони.

Співачка одягла корсет золотого кольору з чашами у вигляді мушлі, а також атласну спідницю чорного кольору. Варто сказати, що поєднання таких кольорів дійсно виглядає по-королівськи та надає жінці нові фарби та якийсь особливий шарм.

Тож, співачка не припиняє дивувати своїх прихильників, а навпаки показує, який неймовірний та бездоганний смак вона має. До того ж варто сказати, що у Кароль ніколи не було так багато фотосесій, як за останній рік.

Схожі статті

Бігав за Златою Огнєвіч, а одружився з чоловіком: учасник “Холостячки” Хветкевич святкує річницю шлюбу

Один з чоловіків, який змагався за серце Злати Огнєвіч, обрав для себе зовсім інший шлях. У неділю чоловік відсвяткував першу річницю шлюбу зі своїм обранцем.

Переможець “Голосу країни” Роман Сасанчин і дружина завітали у храм в джинсах: зате дочка у вишиванці (ФОТО)

Через величне християнське свято тисячі українців навідалися до церков та храмів. Зірки не стали виключенням. Роман Сасанчин показав, як його родина освячувала Великодній кошик.

Дан Балан з розмахом відгуляв весілля і показав наречену, яка багато років його любила: вона вже вагітна

Популярний молдавський виконавець Дан Балан відгуляв гучне весілля та показав неймовірні кадри з торжества, на якому також засвітилася зіркова наречена.

Давно лисий, з синіми очима та завжди у простому одязі: Софія Ротару показала, як виглядає її єдиний син

Легенда української естради Софія Ротару свого єдиного сина Руслана народила більше 50 років тому. Як зараз виглядає дитина артистки, чим займається і живе?

Злата Огнєвіч показала обручку на безіменному пальці та засвітила чоловіка: на свята не залишилася сама

Знаменита українська співачка Злата Огнєвіч вразила мережу свіжим кадром, на якому постала поруч з таємним чоловіком. Артистка також засвітила обручку.

Великдень без мами: Тоня Матвієнко показала, як справляється зі своїм горем – посміхається, але заплющує очі

Відома українська співачка Тоня Матвієнко показала, як пройшов її перший Великдень без мами Ніни Митрофанівни. Зірка постійно посміхалася, але закривала очі.