Наталія Могилевська на тлі чуток про вагітність показалася з дітьми та округлим животом натякнула – вже готова

47-річна Наталія Могилевська прекрасно контактує з іншими дітьми, але народити свого первістка за своє життя так і не наважилася, проте досі ширяться плітки, що співачка при надії.

Майже кожен вихід у публічний світ, кожна нова світлина провокує на розповсюдження чуток, що співачка чекає на появу малюка. Нині для цього зірка має все: коханого поруч, готовність до батьківства, статки, а ще вона неодноразово демонструвала, як проводить час з іншими дітлахами та знаходить підхід до кожного.

І все б нічого, аби світлина, де артистка з великим округлим животом співає на сцені та тримається за живіт не ходила просторами Інтернету, проте й на це Наталія має своє пояснення. А річ у тім, що насправді жінці ощасливилося знятися у романтичній комедії “Київський торт”, де зіграла вагітну співачку, але реальність зовсім інша.

Вагітна Наталія Могилевська знялася в кіно
Вагітна Наталія Могилевська знялася в кіно

Всі обтислі сукні, які підкреслюють округлий живіт не мають ніякого відношення до її вагітності. Ба більше, сама Могилевська зізналася, що після набраних зайвих кілограмів за період карантинних заходів та війни пообіцяла, що наразі буде повертати себе до форми.

Нещодавно опубліковане відео, де Могилевська постала в компанії дітлахів стало підтвердженням, як вона ставиться до молодого покоління, з певною теплотою, ніжністю і всім материнським поглядом говорить, що вже готова, але чи наважиться артистка взагалі на такий крок? Питання спірне, адже нині співачка це обговорення її прихильників ніяк не коментувала. Навіть розсекретити нового коханого не наважилася, адже вважає, що у війну цього робити не час, мовляв, є справи набагато важливіші й після перемоги обов’язково все розповість.

Схожі статті

Екс-дружина Дзідзьо знову одягла білу сукню і розповіла про важливу подію: Славія вирішила спробувати ще раз

Популярна українська співачка Славія та колишня дружина Михайла Хоми вийшла на зв'язок та показала, як виглядає у білосніжній сукні. Що відбувається?

Наступають на ті самі граблі: Вова Остапчук, Сніжана Бабкіна, Оля Полякова мають проблеми звичайних людей

Життя знаменитостей аж ніяк не є бездоганним, як може здаватись багатьом користувачам мережі. З якими труднощами в особистому житті довелось стикнутись Остапчуку, Бабкіній та Поляковій?

Леся Нікітюк показала своє кохання: живе разом із ним уже багато років, а ім’я у нього зовсім не слов’янське

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк знову потішила своїх підписників кадром, на якому показала своє кохання. Мова йде ні про кого іншого, а про Рафаеля.

Руслана Лижичко засвітила округлий живіт після 10 років мрій про материнство: нарешті стане мамою?

Знаменита українська співачка Руслана Лижичко засвітила округлий живіт та подала надію своїм шанувальникам на майбутнє поповнення в сімʼї. Чи це так?

Після новини про розлучення Настя Каменських засвітилася з іншим чоловіком і зробила зізнання: “Люблю”

Знаменита українська співачка Настя Каменських опублікувала новий пост, в якому постала разом з іншим чоловіком, вельми молодим та вродливим. Усі деталі в статті.

Нова дівчина Мурата Налчаджиоглу зробила тату з його іменем: екс-дружина Ані Лорак на такий крок не пішла

Нова дівчина колишнього чоловіка Ані Лорак Мурата Налчаджиоглу Анастасія вразила мережу неочікуваним вчинком, адже зробила татуювання з іменем коханого.