“Я тебе дуже люблю”: Даша Квіткова зробила гучну заяву в мережі й показала нове кохання – Добринін ні до чого

Переможниця "Холостяк-9" Даша Квіткова зачарувала погляд новими світлинами з прекрасного Нью-Йорку та подякувала за незабутній відпочинок своєму менеджеру Марині Степанюк.

Наша красуня любить досліджувати різні куточки світу, немов ведуча телепрограми “Орел і Решка”. Вона обожнює показувати кадри з власного відпочинку та висвітлювати все у своїх романтичних світлинах на березі моря чи біля об’єктів архітектури міст.

Цікаво, але після розлучення з Микитою Добриніним взимку цього року, в її блозі стало дедалі більше відвертих образів з показом неймовірної трансформації у фігурі, де видніється прес, довгі худенькі ноги й весь витончений та жіночний облік. Ця пара була єдиною, кому вдалося побудувати сім’ю після проєкту “Холостяк”, але й цей шлюб розбився на дрібні уламки, які склеїти, на жаль, не вдалося. Даша зізналася, що вони постійно перебували разом і в якийсь момент зрозуміли, що їм треба побути окремо, але й це не допомогло, тому невдовзі подружжя розлучилося.

Нікіта Добринін
Даша Квіткова та Микита Добринін з сином

Даша Квіткова показала нове кохання

Цього разу інфлюенсерка повідомила про закінчення незабутнього відпочинку в Нью-Йорку, де вирішила подякувати за компанію Марині Степанюк й зізнатися, як сильно, по-дружньому вона її любить.

“Дякую тобі усім людям, які зустрілись мені за цей час в Америці. І особливо дякую тобі, за все, що ти для мене зробила. Я тебе дуже люблю”, – написала Даша.

Даша Квіткова показала нове кохання

Також на сторінці в менеджера Квіткової, користувачі помітили ще одну цікаву світлину, де дівчата провели час у компанії гумориста, переможця “Холостячки”, колишнього коханого акторки Ксенії Мішиної – Олександра Еллерта. В кадрі всі троє посміхами на фоні пейзажного краєвиду Нью-Йорку й бачимо, що ці враження залишаться в їхній пам’яті надовго.

Сторіс Марини Степанюк

Цікаво, але у Квіткової та Еллерта нині багато спільного: обоє намагалися зустріти кохання на телеекрані, мають дітей від попереднього шлюбу й спогади про розірвання відносин з проєкту СТБ, які публіці здавалися такими міцними та щасливими.

Схожі статті

Дан Балан з розмахом відгуляв весілля і показав наречену, яка багато років його любила: вона вже вагітна

Популярний молдавський виконавець Дан Балан відгуляв гучне весілля та показав неймовірні кадри з торжества, на якому також засвітилася зіркова наречена.

Давно лисий, з синіми очима та завжди у простому одязі: Софія Ротару показала, як виглядає її єдиний син

Легенда української естради Софія Ротару свого єдиного сина Руслана народила більше 50 років тому. Як зараз виглядає дитина артистки, чим займається і живе?

Злата Огнєвіч показала обручку на безіменному пальці та засвітила чоловіка: на свята не залишилася сама

Знаменита українська співачка Злата Огнєвіч вразила мережу свіжим кадром, на якому постала поруч з таємним чоловіком. Артистка також засвітила обручку.

Великдень без мами: Тоня Матвієнко показала, як справляється зі своїм горем – посміхається, але заплющує очі

Відома українська співачка Тоня Матвієнко показала, як пройшов її перший Великдень без мами Ніни Митрофанівни. Зірка постійно посміхалася, але закривала очі.

Молода дружина Віктора Павліка зізналася про зміни у розвитку свого маленького сина: “Ви правильно казали”

На родину Віктора Павліка не рідко сиплеться шквал критики. Дістається навіть його молодшому сину. Але Катерина Репяхова не засмучується та продовжує ділитися маленькими перемогами.

48-річна Наталія Могилевська показала, як виглядає без косметики та укладання: такою її полюбив Валентин

Знаменита українська співачка Наталія Могилевська показала, як виглядає без косметики та укладання. У свої 48 років артистка вилучає свіжість і красу.