Світлана Лобода більше не світиться у списку “ганьби”: впливові люди попросили прибрати

Світлана Лобода відома співачка, яка багато років працювала на дві країни й дуже непогано заробляла, оскільки популярність у росії, призвела до збільшення гонорарів Лободи в Україні.

Світлана почала свій шлях з гурту “ВІАгра”, яка була багато років найпопулярнішим жіночим гуртом як в Україні, так і в росії, саме тому учасниці, як і продюсери були з обох країн. Цей гурт збирав найкрасивіших жінок з гарними та ніжними голосами, робив їх неймовірно відомим, а потім кожна з них уходила у сольне плавання.

Світлана Лобода перерахувала ще один мільйон гривень на відбудову домівок
Світлана Лобода

Так само сталося й з українською співачкою Світланою Лободою. Вже багато років вона співає сама й пише власні пісні, які згодом ставали хітами й звучали на обидві країни. Тобто, жінці було дуже зручно працювати на дві країни і гарно заробляти. Та у 2014 жінці довелося зробити вибір і вона вирішила поїхати у росію й там будувати власну кар’єру.

Багато років жінка співала на російській сцені і вважалася там справжньою зіркою, але й не втрачала можливості співати ще й на українській сцені. Та врешті-решт жінку почали забувати й звинувачувати у зрадництві. Бо їй було все одно на ті події, які коїть російська армія на території Донбасу, Луганську та Криму.

Але у 2022 році російська влада вирішила, що їм замало смертей і вони почали повномасштабну війну. Звісно, основною метою й досі є Київ, і сьогоднішні нічні обстріли це підтвердили. Та почати ці варвари вирішили з області й окупували Ірпінь, Бучу та Гостомель.

А, як відомо, саме Ірпінь є рідним містом Світлани Лободи й лише після того, як на її місто напали росіяни, жінка зняла рожеві окуляри, поїхала з країни-агресорки і почала допомагати Українцям. Проте довіри їй завоювати не вдалося і співачку внесли до ганебного списку зрадників.

Світлана Лобода передала ще один мільйон на відбудову Ірпеня
Світлана Лобода більше не є членом списку зрадників

Та днями стало відомо, що її викреслили з цього списку, але не через те, що Лобода завоювала довіру українців та колег, а лише через неодноразове прохання впливових людей.

Схожі статті

Зайшов не в ті двері: стало відомо, що насправді робив Андре Тан у Лондоні – з’явились неприємні деталі

Відомий український блогер оприлюднив фотографії, на яких можна побачити українського дизайнера Андре Тана у дуже незвичайному образі. Що відбувається насправді?

“Я їх бачила раз на місяць”: вагітна Джамала розповіла про двох молодших дітей, які скоро стануть старшими

Відома українська співачка, хоча й не може приділяти дітям весь свій час, наголошує, що родина - це найцінніше у її житті. Жінка намагається балансувати між кар'єрою та материнством.

“Це мода така”: молода дружина Павліка кардинально змінила стиль – 58-річному чоловікові не сподобалось

Молода дружина Віктора Павліка 29-річна Катерина Репяхова знялася в модній фотосесії у трендовому вбранні, а також кардинально змінила зачіску. 58-річний чоловік не зрозумів.

Мурат Налчаджиоглу познайомився з третьою потенційною тещею – з кожним разом жіночки все молодші та молодші

Колишній чоловік Ані Лорак турецький бізнесмен Мурат Налчаджиоглу із задоволенням проводить час із новою коханою та її ефектною мамою. Здається, вони ровесники?

15-річний син Джеджули і Санти Дімопулос показав свій рівень життя в Дубаї: яхта, вечір, модельні дівчата

Син шоумена Андрія Джеджули та співачки Санти Дімопулос, який нещодавно приїжджав до України, засвітився на яхті у Дубаї на дні народження подружки. Як відреагував тато?

Мати рідна не впізнає: Настя Каменських обрізала чуб і зробила гульку – від кучерів не залишилося й сліду

У свій День народження Настя Каменських постала у дуже незвичайному образі. Вся увага на нову зачіску з модним чубчиком-шторкою. Потап уже відреагував.