Олександра Заріцька з гурту “KAZKA” розсекретила, як коханий їй освідчився – кінематографічний момент

Співачка відомого гурту "KAZKA" Олександра Заріцька днями поділилася, що виходить заміж і розсекретила, як коханий Павло наважився зробити їй пропозицію, яка планувалася вже давно.

Відома музична виконавиця днями випустила символічний для неї трек “БЕЗ КОХАННЯ”, де постала в ніжній сукні нареченої та фаті. Юзери відразу почали здогадуватися, що співачка, імовірно, натякає на свій статус нареченої й таки не помилилися, адже того ж дня повідомила, що йде під вінець.

Обранцем зірки виявився Павло Тараненко, який працює музикантом та motion-дизайнером. За словами Олександри, він давно мав для неї обручку, але не міг знайти слушної миті, щоб подія була романтичною й запам’яталася на все життя. Каже, що обранець знав, як вона обожнює кінематографічні моменти, а тому обрав таку нагоду, коли сам їхав за гуманітарною допомогою за кордон, а співачка на концерти й, коли обоє поверталися додому, до Києва, між цим коханий встигнув їй освідчитися серед великого натовпу людей.

Олександра Заріцька
Олександра Заріцька розсекретила, як коханий їй освідчився

Також Саша зізналася, що весілля з Павлом планує відсвяткувати в Україні, в Криму або Карпатах після довгоочікуваної перемоги. Відкрила таємницю, що знайома зі своїм майбутнім чоловіком була ще з 2018 року, але романтичні стосунки зав’язалися лише у 2022-му й зараз вона точно відчуває, як це мати свою споріднену душу та перше велике, щире кохання.

Нагадаємо, що до того, як Олександра відкрила карти про свого хлопця, їй неодноразово приписували роман з партнером по проєкту “Танці з зірками”– Юрієм Мєшковим, адже обоє не приховували симпатію до одне одного, але після шоу вони залишилися просто хорошими друзями.

Схожі статті

Не гірші за оригінал: як виглядають двійники Винника, Соломії Вітвіцької, Дантеса та ще 2 українських зірок

Зовнішня схожість цих українських та зарубіжних знаменитостей вражає. ТОП-5 двійників, які з першого погляду не відрізниш - Даетес, Винник, Вітвіцька, Фролова, Воржева та їхні голлівудські близнюки.

Хостікоєв віддав перевагу не Сумській, а іншій: кому подарував серце актор, перш ніж усвідомити, що упустив

Історія кохання Анатолія Хостікоєва та Наталії Сумської розпочалася доволі дивним чином, адже спочатку актор надав перевагу абсолютно іншій жінці, а свої почуття усвідомив пізніше.

Забрала фату Могилевської і вийшла заміж за кохання всього її життя: як виглядає дружина екс-обранця зірки?

20 років тому Наталія Могилевська розповіла світу про своє велике кохання. Але вже незабаром це кохання дісталося інший, яка вийшла заміж за колишнього зірки.

Камалія може зробити велику помилку: відомий блогер розкрив неприємні подробиці життя найбагатшої співачки

Відомий український блогер Богдан Беспалов, на тлі новин про весілля Камалії, звернувся до співачки із закликом не робити помилок. А доки він записував ролик, артистка покинула країну.

Тихесенько видалився із соцмереж і втік із України: де зараз перебуває багатодітний Андрій Доманський?

Вже 2 роки Андрій Доманський не виходить на зв'язок. Журналісти довго з'ясовували, куди він подівся, поки сам телеведучий видалився з мереж та втік з України.

Альона Омаргалієва розповіла про третю невдалу вагітність від Тамерлана і назвала причину: “Він не в грі”

Знаменита українська співачка Альона Омаргаієва вперше розповіла про третю невдалу вагітність та зізналася, що стало причиною її втрати. Деталі в статті.