Настя Каменських ігнорує звернення Потапа: вражаюча правда про зіркову сім’ю – зради, відстань і поповнення

Настя Каменських і Потап одна з найяскравіших пар українського шоу-бізнесу, адже за їхніми стосунками слідкувало багато людей і приписували їм цей роман ще задовго до його існування.

Каменських прийшла у життя Потапа дуже вчасно, оскільки саме в той період чоловік шукав співачку для дуету. І саме Каменських пройшла цей кастинг. Тоді ще Настя й сама не розуміла, що на неї чекає така популярність і настільки успішна кар’єра, яка буде роками лише розвиватися та лише підсилювати інтерес до своєї творчості.

Потап і Настя
Потап і Настя

Але крім кар’єри прихильників завжди цікавило і продовжує цікавити особисте життя співачки. Багато років жінці приписувли роман з Олексієм Потапенко, який тепер є законним чоловіком артистки. І це чудово, що попри всі плітки їхнє кохання дійсно є дуже міцним.

Проте як і в будь-яких стосунках між Настею і Потапом, звісно, виникають скандали та непорозуміння. Під час їхнього життя за кордоном здавалося, що Олексій і Настя були на грані розлучення. Але згодом стало відомо, що це лише чутки і вони досі разом та живуть у гармонії.

Та насправді, за всі роки їхнього зіркового шлюбу між ними було чимало перипетій та різних чуток. Наприклад, зовсім нещодавно одна з підопічних Потапа звинуватила його у домаганнях. Але сам Олексій розповів, що це була брехня й своїй коханій дружині він не зраджував ніколи. Також вже багато часу Насті приписують вагітність, але поки що такого немає.

Тож, зараз у них ніби все добре, оскільки вчора Потапенко оприлюднив спільне фото з Настею. І показав, як вони гуляють разом вулицями Києва.  То, виходить, що Каменських і Олексій не мають зараз жодних конфліктів та жодних сварок. Між ними панує ідилія та кохання. Й жодні плітки не здатні зруйнувати справжні почуття.

Схожі статті

Нова зачіска та червона помада: 50-річна Олена Мозгова заінтригувала кардинальним перетворенням

Продюсер Олена Мозгова за останній рік встигла продемонструвати багато красивих стильних образів із різними зачісками. Який вигляд має знаменитість зараз?

Слідом за Фіцич відома акторка повідомила, що їй діагностували онкологію: від дітей доведеться відмовитися

Знаменита українська акторка Катерина Молчанова вразила мережу раптовою заявою про те, що в неї знайшли онкологію. Що відбувається, як буде проходити лікування і які перспективи?

Соломія Вітвіцька показала, як проводила коханого у відрядження: що відомо про нового чоловіка зірки 1+1

Зірка ТСН на 1+1 Соломія Вітвіцька насолоджується новими стосунками та із задоволенням демонструє їх на камеру. Проте дещо зірка приховує. Блогер розкрив цю таємницю.

Поки Ані Лорак носила під серцем дитину, коханий обирав обійми інших: якою була східна казка співачки?

Знаменита українська співачка Ані Лорак багато років прожила в шлюбі з турецьким бізнесменом, і ці стосунки вважали прикладом кохання та гармонії.

Оля у Лондоні, Маша у Києві: Єфросиніна і Полякова показали, як хизуються в модних вбраннях по вулиці

Близькі подруги Оля Полякова та Маша Єфросиніна опублікували відео та фото з прогулянки у дуже стильних повсякденних образах із Лондона та Києва. Чий образ крутіший?

“Син” Олега Винника відрікся від нього і вразив зізнанням про відношення до співака: “Зараз всі знають”

Знаменитий український виконавець Андрій Кравченко, який здебільшого прославився через свою неймовірну схожість на Олега Винника прокоментував ставлення до артиста.