39-річна Катя Осадча похизувалася романтикою з 52-річним Юрієм Горбуновим – гуляють за руки, як в дитинстві

Зірка 1+1 Катерина Осадча похизувалася романтикою зі своїм чоловіком Юрієм Горбуновим у новому відео, де показано, що їхні стосунки крізь роки тільки міцнішають.

Відомо, що в офіційному шлюбі зіркова пара перебуває уже 6 років. До зустрічі з один одним мали попередній досвід у сімейному житті, які щасливим хепі-ендом назвати важко. Катерина Осадча вискочила заміж у зовсім юному віці й вже у 19 народила свого первістка Іллю від депутата Олега Поліщука.

А Горбунов навпаки покохав жінку Людмилу, яка старша за чоловіка на 12 років й ба більше, прожив з нею 20 років, проте спільних дітей в колишніх не було, натомість Горбунов виховував падчірку, яку прийняв і вважав своєю рідною.

У 2015 році Юрій розірвав багаторічний шлюб з Людмилою й подейкують, що саме через кохання до Катерини, з якою побрався у 2017 році.

Юрій Горбунов розповів, як почалися стосунки з Осадчою
Катя Осадча похизувалася романтикою з Юрієм Горбуновим

Катя Осадча похизувалася романтикою Юрієм Горбуновим

Не варто думати, що кохання живе лише три роки, адже це стереотипи навіяні суспільством, які пережили такий невдалий досвід у стосунках. Катерина Осадча та Юрій Горбунов у новому відео, яке поширила жінка, показали милу романтику й навіть дещо дитячу.

Пара, гуляючи вулицями столиці, трималася за руку й насолоджувалася тим сонячним днем. В коментарях відразу помітили таку ідилію й подарували приємні коментарі зірковому подружжю, мовляв, це досить романтично, прямо, як у дитинстві.

“Для нас тепер існує тут і зараз. Бережіть себе й одне одного”, – написала Осадча.

Нагадаємо, що герої нашої статті спільно виховує двох синів – Івана, якого батьки побачили у 2017-му та Данила, якого Катерина народила у 2021-му. Зазначимо, що старшого Іллю, від попереднього шлюбу дружини, Юрій прийняв і перебуває з ним у хороших, довірливих, дружніх відносинах.

Схожі статті

Переможець “Голосу країни” Роман Сасанчин і дружина завітали у храм в джинсах: зате дочка у вишиванці (ФОТО)

Через величне християнське свято тисячі українців навідалися до церков та храмів. Зірки не стали виключенням. Роман Сасанчин показав, як його родина освячувала Великодній кошик.

Дан Балан з розмахом відгуляв весілля і показав наречену, яка багато років його любила: вона вже вагітна

Популярний молдавський виконавець Дан Балан відгуляв гучне весілля та показав неймовірні кадри з торжества, на якому також засвітилася зіркова наречена.

Давно лисий, з синіми очима та завжди у простому одязі: Софія Ротару показала, як виглядає її єдиний син

Легенда української естради Софія Ротару свого єдиного сина Руслана народила більше 50 років тому. Як зараз виглядає дитина артистки, чим займається і живе?

Злата Огнєвіч показала обручку на безіменному пальці та засвітила чоловіка: на свята не залишилася сама

Знаменита українська співачка Злата Огнєвіч вразила мережу свіжим кадром, на якому постала поруч з таємним чоловіком. Артистка також засвітила обручку.

Великдень без мами: Тоня Матвієнко показала, як справляється зі своїм горем – посміхається, але заплющує очі

Відома українська співачка Тоня Матвієнко показала, як пройшов її перший Великдень без мами Ніни Митрофанівни. Зірка постійно посміхалася, але закривала очі.

Молода дружина Віктора Павліка зізналася про зміни у розвитку свого маленького сина: “Ви правильно казали”

На родину Віктора Павліка не рідко сиплеться шквал критики. Дістається навіть його молодшому сину. Але Катерина Репяхова не засмучується та продовжує ділитися маленькими перемогами.