Багатодітний Сергій Притула показав всіх своїх дітей від різних дружин: дочки Фреймут серед них немає (ФОТО)

Відомий український телеведучий Сергій Притула став одним із найзатребуванішим і найцікавішим ведучим для глядачів, адже його харизма неймовірно сильна та приваблююча.

Окрім того, що Сергій багато років будував свою кар’єру, йому вдалося побудувати ще й родину, до того ж не одну. Відомо, що Притула має вже другий шлюб та трьох чудових діточок. Одного сина і двох донечок. І насправді Сергій є чудовим батьком, оскільки він був присутнім на всіх пологах своїх дружин і знає до секунди хто і коли народився. Для чоловіків це рідкість, але це так важливо.

Син Притули
Син Притули

До того ж Сергій має ще й власні методи виховання, а також правила поведінки дітей і дорослих у родині. Це насправді дала цінно, бо завжди чоловіки приділяють більшість часу роботі, а вдома просто відпочивають. Але у випадку Притули все навпаки, бо він багато вільного часу приділяє вихованню дітей і ставиться до них, як до дорослих. Йому важливо вислухати власних доньок і сина, вони мають самі розповісти як пройшов їх день і що вони відчули.

Для сина Дмитра тато це приклад мужності, сили, правильної поведінки з жінками й загалом це опора. А от для дівчат татусь це сила і захист, яка завжди має бути поруч, але водночас для дівчини тато має бути й ніжним, бо дівчина потребує іншого підходу.

Діму Сергієві народила перша дружина Юлія, з якою чоловік прожив 5 років, але згодом щось пішло не так і вони мирно розлучилися та зберегли гарні стосунки заради сина. До речі Діма залишився жити з татом.

Сергій Притула з дітьми
Сергій Притула з дітьм

А потім Притула зустрів свою нинішню дружину Катерину Сопельник, на якій одружився у 2015 році. Саме Катя народила йому двох донечок Соломію та Стефанію. Нині дівчата вже підросли й дуже довіряють своєму таткові, який завжди готових їх захистити і пояснити все, що їм незрозуміло. Та й з братом Дімою дівчата спілкуються досить близько і добре, бо він для них також захисник і надійне плече.

Схожі статті

Дан Балан з розмахом відгуляв весілля і показав наречену, яка багато років його любила: вона вже вагітна

Популярний молдавський виконавець Дан Балан відгуляв гучне весілля та показав неймовірні кадри з торжества, на якому також засвітилася зіркова наречена.

Давно лисий, з синіми очима та завжди у простому одязі: Софія Ротару показала, як виглядає її єдиний син

Легенда української естради Софія Ротару свого єдиного сина Руслана народила більше 50 років тому. Як зараз виглядає дитина артистки, чим займається і живе?

Злата Огнєвіч показала обручку на безіменному пальці та засвітила чоловіка: на свята не залишилася сама

Знаменита українська співачка Злата Огнєвіч вразила мережу свіжим кадром, на якому постала поруч з таємним чоловіком. Артистка також засвітила обручку.

Великдень без мами: Тоня Матвієнко показала, як справляється зі своїм горем – посміхається, але заплющує очі

Відома українська співачка Тоня Матвієнко показала, як пройшов її перший Великдень без мами Ніни Митрофанівни. Зірка постійно посміхалася, але закривала очі.

Молода дружина Віктора Павліка зізналася про зміни у розвитку свого маленького сина: “Ви правильно казали”

На родину Віктора Павліка не рідко сиплеться шквал критики. Дістається навіть його молодшому сину. Але Катерина Репяхова не засмучується та продовжує ділитися маленькими перемогами.

48-річна Наталія Могилевська показала, як виглядає без косметики та укладання: такою її полюбив Валентин

Знаменита українська співачка Наталія Могилевська показала, як виглядає без косметики та укладання. У свої 48 років артистка вилучає свіжість і красу.