Леся Нікітюк приміряла на себе три індійські образи: українська версія нових Зіти і Гіти (ФОТО)

Леся Нікітюк відома українська телеведуча, яка стала дуже популярною завдяки своїй харизматичності, почуттю гумору та професіоналізму. Все це разом дозволило Лесі завоювати любов у народу.

До речі, саме народові Леся вдячна за все, що має зараз, адже це вони дивилися передачі за її участю і робили рейтинги. А Нікітюк бачили як перспективну і цікаву ведучу продюсери різноманітних шоу. Тому вона така близька до народу і може дуже вільно себе проявляти та демонструвати свої думки, жарти та загалом історії з її життя.

Леся Нікітюк поїхала відпочивати від волонтерства
Леся Нікітюк

Нікітюк має дуже тонке почуття гумору, від якого важко втримати сміх, адже жарти Лесі дуже влучні і це демонструє шоу “Хто зверху?”, де ведуча постійно жартувала і смішила всіх тих, хто був у глядацькій залі, а також всі телеглядачі.

Неможливо не запам’ятати, як Нікітюк описувала всіх своїх учасниць у команді жінок, щоразу вона вигадувала щось нове та неординарне. Та й у житті нічого не змінюється, Леся завжди жартує і вона дарує всім підписникам гарний та позитивний настрій.

Навіть, днями жінка вирішила приміряти на себе костюми ніби з індійських фільмів. Спочатку з принтом, потім синій з орнаментом та малиновий. І насправді не можна виділити жоден, адже всі вони дуже личать Лесі та підкреслюють її риси обличчя.

От тільки де вона всіх їх взяла, невідомо, бо фотографії були зроблені вдома. Можливо це якісь давні костюми, можливо зі студентських або давніх шкільних років. Але костюми виглядають новими та досить якісними.

Образи Лесі
Образи Лесі

Тож, поки Леся приміряла вдома свої цікаві західні вбрання, то продюсери Нового каналу вже майже розсекретили нового співведучого Нікітюк. Який замінить їй Сергія Притулу, адже він більше не збирається повертатися у розважальний контент.

Схожі статті

Євгенія Власова повернулася на сцену та показала, як зараз виглядає: красивіша, ніж за часів “живої ріки”

Знаменита українська співачка Євгенія Власова вперше за багато років презентувала новий відеокліп та вразила мережу своїм молодим виглядом. Яка зірка зараз?

“Давайте допомагати одне одному”: 38-річна Цибульська потрапила в ДТП, але не визнала свій промах за кермом

Відома артистка повідомила про прикрий інцидент, що трапився з нею вчора. Жінка потрапила у невелике ДТП, проте обурена вона не власним стилем водіння, а поведінкою суспільства.

Катерина Осадча стривожила фанатів виглядом та розповіла, що з нею сталося вдома: “Почуваєшся ганчіркою”

Катя Осадча є активною користувачкою соціальних мереж. Зірка використовує будь-яку можливості для того, щоб створити корисний та дійсно цікавий контент.

Головний конкурент Андрія Данилка завжди біля нього тінню: мама Сердючки Білоконь показала свого чоловіка

Інна Білоконь знаходилася поруч з Андрієм Данилком протягом усього його кар'єри, яка вже дістається тридцятирічного віку. І безумовно за цей час в обидвох було багато прихильників.

“В нас була своя драматургія”: давні друзі Падалко, Таран і Сенічкін показали, якими були в “Сніданку”

Відомі українські телеведучі Марічка Падалко, Лідія Таран та Руслан Сенічкін пройшли разом дуже великий шлях, і його початок був неймовірним.

Важкий чоловічий погляд, модна стрижка і одяг люкс: як виглядає син Потапа – “За словом у кишеню не лізе”

Відомий український продюсер Потап має лише одного сина, але заради нього він готовий на все. Хлопчик одразу ж отримав велику порцію слави, тільки-но з'явився на світ.