Владислав Яма засумував за смаками України: показав, як в Америці їсть Київський торт від “Рошен”

Владислав Яма відомий український хореограф та один із найталановитіших танцюристів. Який завдяки великій праці зміг завоювати місце головного судді на шоу "Танці з зірками".

Влад Яма багато років працював в Україні й завдяки своїм величезним досягненням став справжньо зіркою, адже його виступи – це щось неймовірне і чаруюче. І через це він став суддею, до того ж головним на “Танцях з зірками”. А також сидів поруч з легендою танцмайданчику Григорієм Чапкісом. І це дійсно велика гордість для Ями.

Яма з родиною
Яма з родиною

Владислава почали дуже часто запрошувати на різноманітні шоу і проєкти українського телебачення. Це також додало йому впізнаваності й витягнуло з полону танців. Адже не так часто хореографи стають дійсно публічними та затребуваними на телебаченні. Їх дуже багато талановитих професіоналів, проте не всім вдається досягти зірковості.

Та вже рік Влад живе своїм новим життям в Америці, оскільки саме туди він поїхав разом з дружиною Лілією та сином Леоном. Саме заради безпеки власної дитини вони з дружиною прийняли таке важливе рішення і поїхали разом за кордон. Саме через це Влада почали засуджувати колеги та друзі, адже багато хто вважає, що він міг би повернутися додому.

Але кожен з нас ладен сам приймати важливі рішення і визначити свої потреби. Тож, вже понад рік родина Влада Ями живе в Америці і він не збирається повертатися поки що. Його точно не відпустить дружина й син, а залишати їх на самоті у чужій країні – це неправильно, адже Лілія та Леон це його найдорожчі люди у житті, яким він зараз потрібен поруч як ніколи.

Але Яма таки сумує за батьківщиною і днями продемонстрував як саме. Річ в тому, що Влад показав, як він їсть Київський торт від “Рошен”, який вважають найсмачнішим та найякіснішим.

Яма показав Київський торт у США
Яма показав Київський торт у США

Тож, за смаками своєї країни і столиці Влад і його родина дійсно вже встигли засумувати. Проте поки повертатися небезпечно.

Схожі статті