Джамала нарешті досягла бажаного та покинула Україну: місцем зупинки стала Північна Америка, яка вже її чекає

Відома співачка України Джамала, яка стала гордістю для нашого народу після перемоги на "Євробаченні" 2016 року, оголосила про початок туру Північною Америкою.

Відомо, що музична виконавиця Джамала – кримськотатарського походження, тому пісня “1944” стала для неї символічною. Вона присвятила її трагічним подіям минулого, зокрема депортації кримськотатарського люду. Нині бачимо, що цей хіт набув нового сенсу, адже в країні війна й наш народ переживає боротьбу за свою свободу та право жити на власній землі.

Джамала на Євробаченні 2016
Джамала на Євробаченні 2016

Дана композиція увійшла до трійки лідерів за версією британського видання The Guardian, яке оцінювало всі пісні артистів-переможців за всю історію пісенного конкурсу “Євробачення”. У самому матеріалі сказано, що пісня “1944” прекрасна, про що б вона не була. На першому місті всього рейтингу опинився гурт ABBA з треком Waterloo, які представляли Швецію у 1974 році.

Джамала оголосила про початок туру Північною Америкою

Артистка не зупиняється на досягнутому та активно допомагає Україні наблизити її до перемоги своїми внесками та благодійними концертами. В новому дописі співачка розповіла, що незабаром почнеться її пісенний тур Північною Америкою, де зазначила, що це відповідальна місія, щоб розповісти про дім та все, що нині там відбувається.

“Пишу цей пост з аеропорту, вирушаючи у свій перший тур Північною Америкою. Хвилююча та відповідальна місія. Окрім музики, хотілося б розказати про дім і те, що з нами відбувається, а ще – фандрайзити”, – написала Джамала.

На новій світлині співачка справді постала в аеропорту, з квитками та дещо втомленим виглядом, адже зірка, останнім часом, багато працювала та не спала через нічні тривоги та атаки росії.

Схожі статті

МастерШеф 13 сезон 13 випуск від 04.05.2024: хто назавжди покинув шоу – “Спочатку вона мені подобалася”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Щоб дізнатися, хто з учасників не впорався з викликом у цьому випуску та за рішенням суддів вилетів із шоу, ознайомтеся з нашим матеріалом.

“Я тебе попереджала”. Слава Камінська не стримала емоцій та зробила публічне звернення: Сміюха знову вивела?

Знаменита українська співачка Слава Камінська зробила публічне звернення в соціальній мережі, яке збентежило багатьох підписників. Що відбувається?

“Мені настільки погано, що не можу стояти”: вагітна Джамала розповіла, чому не жила разом зі своїми дітьми

Знаменита українська співачка Джамала вразила зізнанням про те, що тривалий час не жила разом зі своїми дітьми. Кому артистка віддала дітей і як переживає вагітність?

“Є бажання”: 22-річна Анна Трінчер розповіла про нові стосунки після розлучення з Олександром Волошиним

Популярна акторка та виконавиця Анна Трінчер зізналася, як складалося її особисте життя за останні пів року. Похвалитися нічим, проте про досвід розповісти не зайве.

Потап заговорив про свої почуття до Насті Каменських у її день народження: про кохання навіть і не йдеться

Знаменитий український продюсер та репер Потап публічно привітав дружину з днем народження та заговорив про свої почуття до неї. Детальніше в нашому матеріалі.

“Ця дівчиночка, ця жіночка”: Аліна Гросу вперше розповіла про коханку свого обранця та знайомство з нею

Останні декілька років Аліна Гросу була не надто відвертою на рахунок своїх особистих стосунків з чоловіками, і на це було безліч причин. Однак, нещодавно вона розповіла, як дізналася про коханку.