Коханий Лорак Ісаак Віджраку відсіяв чутки про розставання зі співачкою та показав відео – “Це моя дівчинка”

Новий коханий Ані Лорак, іспанець Ісаак Віджраку після чуток про розставання зі співачкою показав відео, де натякнув, що у їхніх стосунках романтика триває.

Не так давно в пресі заговорили про імовірний розпад новоствореної пари після допису чоловіка в його Instagram. Ісаак зазначив, що кожна подорож добігає кінця, тому прихильники запідозрили, що мова йшла саме про закінчення стосунків з Лорак, але пара ніяк не відреагувала на дані плітки.

Восени 2022 року Лорак втекла до Іспанії, де вирішила зайнятися йогою, медитаціями та загальним духовним станом. Саме там її увагу привернув тренер Ісаак Віджраку й заполонив власне серце харизмою та красою. Цікаво, але своїм вподобанням Кароліна не зраджує, адже перший чоловік був уродженцем Туреччини, а нинішній – з Іспанії, тому, схоже, що її так і тягне до іноземних, статних та холостих чоловіків.

Ані Лорак зізналася, чому досі не переїхала до нового коханого Ісаака Віджраку
Ані Лорак та Ісаак Віджраку

Ісаак Віджраку відсіяв чутки про розставання зі співачкою та показав відео

У відео, яке поширив бойфренд Лорак, показав репетиції своєї коханої, де артистка наживо співала свої хіти та, імовірно, готувалася до концерту зі всією командою. Підпис лаконічний, але ніби говорить, що пара нині розривати романтичні стосунки не збирається.

“Режим репетиції. Це моя дівчинка”, – написав Ісаак.

Ісаак Віджраку відсіяв чутки про розставання зі співачкою та показав відео

Нагадаємо, що представити публіці нового коханого діва наважилася 14 лютого цього року, в символічне свято – Дня святого Валентина. З 2019 року Ані Лорак повністю присвятила своє життя кар’єрі та намагалася оговтатися після болісного розлучення з турецьким бізнесменом Муратом Налчаджиоглу, від якого народила доньку Софію.

Схожі статті

МастерШеф 13 сезон 13 випуск від 04.05.2024: хто назавжди покинув шоу – “Спочатку вона мені подобалася”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Щоб дізнатися, хто з учасників не впорався з викликом у цьому випуску та за рішенням суддів вилетів із шоу, ознайомтеся з нашим матеріалом.

“Я тебе попереджала”. Слава Камінська не стримала емоцій та зробила публічне звернення: Сміюха знову вивела?

Знаменита українська співачка Слава Камінська зробила публічне звернення в соціальній мережі, яке збентежило багатьох підписників. Що відбувається?

“Мені настільки погано, що не можу стояти”: вагітна Джамала розповіла, чому не жила разом зі своїми дітьми

Знаменита українська співачка Джамала вразила зізнанням про те, що тривалий час не жила разом зі своїми дітьми. Кому артистка віддала дітей і як переживає вагітність?

“Є бажання”: 22-річна Анна Трінчер розповіла про нові стосунки після розлучення з Олександром Волошиним

Популярна акторка та виконавиця Анна Трінчер зізналася, як складалося її особисте життя за останні пів року. Похвалитися нічим, проте про досвід розповісти не зайве.

Потап заговорив про свої почуття до Насті Каменських у її день народження: про кохання навіть і не йдеться

Знаменитий український продюсер та репер Потап публічно привітав дружину з днем народження та заговорив про свої почуття до неї. Детальніше в нашому матеріалі.

“Ця дівчиночка, ця жіночка”: Аліна Гросу вперше розповіла про коханку свого обранця та знайомство з нею

Останні декілька років Аліна Гросу була не надто відвертою на рахунок своїх особистих стосунків з чоловіками, і на це було безліч причин. Однак, нещодавно вона розповіла, як дізналася про коханку.