Найбагатша учасниця “МастерШеф” Катя Велика вперше показала свого сина: Пава в захваті від маленького красеня

Катерина Велика змогла стати найяскравішою учасницею головного конкурсу кулінарів України за всю історію "МастерШеф". Її образи та розповіді про статки облетіли не лише ефіри, а ще й всю мережу.

Катерина двічі приходила на шоу аби довести, що вона неймовірний кулінар та ще й цікава жінка, яка змогла продемонструвати це і запам’ятатися глядачам з різних сторін. Катя могла б обійти Євгена Клопотенка у фіналі шостого сезону проєкту, але чогось жінці не вистачило і тоді переміг Женя, який нині став королем борщу в Україні.

Катерина Велика показала своє найкоротше вбрання
Катерина Велика показала свого сина

Саме тому Катерина вирішила прийти на Битву сезонів аби ще раз довести, що вона може дійти до суперфіналу й здобути перемогу. Але дійшла Велика тільки до звичайного фіналу. І саме в цьому сезону жінка розкрилась як абсолютно новий та цікавий персонаж.

Річ в тому, що не було жодного випуску, в якому Катерина не розповідала б про свого чоловіка й свої статки. Звісно, багатьох це дратує, але якщо у жінки таке життя, чому вона має щось приховувати, якщо може про це розповісти. Тож, звісно, всі учасники трохи заздрили Катерині, але реагували на розповіді гостро.

Та були й ті, хто з Великою знайшов спільну мову навіть попри її складний характер. Наприклад, Вадим Бжезинський, більш відомий як Пава став для Каті гарним товаришем, а також Влад Міцкевич завжди заступався за жінку. А ще Катя мала гарні стосунки з Олександром Білодідом.

Та зараз вже за межами проєкту всі учасники Битви сезонів живуть власним життям, тому, мало хто з них зараз має змогу зустрітися та поспілкуватися одне з одним. Та здається, Катерині це й не потрібно, адже нині вона виховує сина, якого раніше ніколи не показувала.

А днями жінка вирішила показати обличчя свого малюка, який, до речі, дуже симпатичний. І це зазначив Пава, написавши, що всім дівчатам треба берегтися.

Схожі статті

Провідниця Укрзалізниці, мачуха Попелюшки, зірка блокбастеру зі Стейтемом: як змінювалася Вєрка Сердючка?

Амплуа Вєрки Сердючки став відомим не тільки в Україні, а й по всьому світові. Як Данилку вдалася вигадати такий привабливий для аудиторії образ?

Двійник Олега Винника працював офіціантом в “Пузатій хаті” і охороняв Поплавського: як він виглядає

Після того, як відомий український співак Олег Винник зник з телеекранів та соціальних мереж, шанувальники знайшли йому заміну - молодого виконавця Андрія Кравченко.

Бігав за Златою Огнєвіч, а одружився з чоловіком: учасник “Холостячки” Хветкевич святкує річницю шлюбу

Один з чоловіків, який змагався за серце Злати Огнєвіч, обрав для себе зовсім інший шлях. У неділю чоловік відсвяткував першу річницю шлюбу зі своїм обранцем.

Переможець “Голосу країни” Роман Сасанчин і дружина завітали у храм в джинсах: зате дочка у вишиванці (ФОТО)

Через величне християнське свято тисячі українців навідалися до церков та храмів. Зірки не стали виключенням. Роман Сасанчин показав, як його родина освячувала Великодній кошик.

Дан Балан з розмахом відгуляв весілля і показав наречену, яка багато років його любила: вона вже вагітна

Популярний молдавський виконавець Дан Балан відгуляв гучне весілля та показав неймовірні кадри з торжества, на якому також засвітилася зіркова наречена.

Давно лисий, з синіми очима та завжди у простому одязі: Софія Ротару показала, як виглядає її єдиний син

Легенда української естради Софія Ротару свого єдиного сина Руслана народила більше 50 років тому. Як зараз виглядає дитина артистки, чим займається і живе?