Ірина Горова показала колишнього тестя Потапа та дідуся єдиного сина Андрія: чоловік серйозний

Ірина Горова українська продюсерка, яка разом з Олексієм Потапенко організувала цілий продюсерський центр "Мозгі". І саме з нього вийшли відомі українські артисти, які зараз на піці популярності.

Ірина Горова багато років була законною дружиною Олексія, з яким вони разом будували не лише кар’єру, а ще й родину. Коли вони познайомились, Ірина вже мала дочку Наталю від першого шлюбу. І варто сказати, що дівчинку Потап прийняв як свою рідну. за всі роки подружнього життя Ірини й Олексія, чоловік намагався стати для Наталі другом. Адже на роль тата він навіть не претендував, бо дівчинка завжди підтримувала стосунки з рідним батьком. А сама дочка Горової сприймала Потапа, як друга, тобто комунікація у них була вибудована гарно, та й зараз також.

Ірина Горова
Ірина Горова

А от спільна дитина у Потапенко й Горової лише одна – це їхній син Андрій, який зараз вже теж є дорослим. Хлопець досить часто раніше з’являвся на телебаченні разом з татом і приміряв на себе роль ведучого. Звісно рости у таких цікавих умовах Андрію подобалось, але з кожним роком він ставав дорослим та більш серйозним. Тож зараз Андрій зовсім виріс і захоплюється своїми власними справами.

Та вже багато років Потап і Ірина розлучені, але вони також гарно спілкуються та виховують сина й Наталю. Але спільний бізнес вони більше не ведуть, оскільки їхні погляди геть змінилися під час війни. Та врешті-решт, вони все ще є рідними людьми.

Про дітей, а екс-чоловіків Ірини все відомо, а от своїх батьків Горова ніколи не демонструвала. Та днями продюсерка вирішила показати свого батька, який був у неї в гостях.

Батько Горової
Батько Горової

Варто сказати, що на вигляд він чоловік досить серйозний та водночас добрий. І сама ж Ірина має спільні риси зі своїм татусем. Хоча це зовсім не дивно, адже вони найрідніші люди.

Схожі статті

Дан Балан з розмахом відгуляв весілля і показав наречену, яка багато років його любила: вона вже вагітна

Популярний молдавський виконавець Дан Балан відгуляв гучне весілля та показав неймовірні кадри з торжества, на якому також засвітилася зіркова наречена.

Давно лисий, з синіми очима та завжди у простому одязі: Софія Ротару показала, як виглядає її єдиний син

Легенда української естради Софія Ротару свого єдиного сина Руслана народила більше 50 років тому. Як зараз виглядає дитина артистки, чим займається і живе?

Злата Огнєвіч показала обручку на безіменному пальці та засвітила чоловіка: на свята не залишилася сама

Знаменита українська співачка Злата Огнєвіч вразила мережу свіжим кадром, на якому постала поруч з таємним чоловіком. Артистка також засвітила обручку.

Великдень без мами: Тоня Матвієнко показала, як справляється зі своїм горем – посміхається, але заплющує очі

Відома українська співачка Тоня Матвієнко показала, як пройшов її перший Великдень без мами Ніни Митрофанівни. Зірка постійно посміхалася, але закривала очі.

Молода дружина Віктора Павліка зізналася про зміни у розвитку свого маленького сина: “Ви правильно казали”

На родину Віктора Павліка не рідко сиплеться шквал критики. Дістається навіть його молодшому сину. Але Катерина Репяхова не засмучується та продовжує ділитися маленькими перемогами.

48-річна Наталія Могилевська показала, як виглядає без косметики та укладання: такою її полюбив Валентин

Знаменита українська співачка Наталія Могилевська показала, як виглядає без косметики та укладання. У свої 48 років артистка вилучає свіжість і красу.