Багатодітна мама трьох синів Катерина Осадча заявила, що хоче доньку: а Юра Горбунов готовий?

Катерина Осадча відома українська телеведуча, яка запам'яталася кожному глядачу завдяки шоу "Світське життя", ведучою якого вона була понад 15 років. А згодом почала вести й інші шоу.

Катерина була заміжня у досить юному віці за дорослого політика, в якого Катя тоді по вуха закохалася. З самого початку вони жили дуже гарно і гармонійно. Осадча народила першого сина Іллю, якого згодом ростила сама, оскільки вони з чоловіком розійшлися. Звісно, батько брав активну участь у вихованні Іллі, але разом батьки не жили.

Катерина Осадча
Катерина Осашча

Після розлучення ніби Катерина взагалі поринула у роботу та закрилась від усіх чоловіків, саме тому тривалий період часу про її романи та серйозні відносини взагалі не було нічого чутно. Жінка завжди світилась лише на роботі та з сином, або у компанії колег. А от в компанії чоловіків – ніколи.

Але крізь багато років Катя зустріла Юрія Горбунова, з яким вони роками ходили одними коридорами поруч, але ніколи не спілкувалися й не мали спільних інтересів або проєктів. А от на “Голосі. Діти” вони почали працювати разом і спілкуватися як на роботі, так і за її межами. Тому, пізнавши одне одного набагато краще, вони відчули, що між ними щось більше ніж просто дружба.

Коли Осадча і Горбунов почали зустрічатися, вони ретельно приховували свої стосунки від усіх. Але згодом все таємне стає явним, тож і про роман Каті і Юрія дізналися всі. А їхнє весілля було не надто гучним, але красивим і романтичним.

Сторіс Каті
Сторіс Каті

Нині вони разом виховують двох спільних синів, Данила та Івана, а також Іллю, старшого сина Катерини від першого шлюбу. Але Юра прийняв його як рідного і має з ним гарні відносини. Та оскільки Катя єдина жінка у родині, вона б дуже хотіла донечку. І про це повідомила у своєму інстаграм.

Схожі статті

Шлюб з телеведучим перетворив її в “сіру мишу”: як виглядає перша дружина Юрія Горбунова, старша на 10 років

Перша дружина Юрія Горбунова повна протилежність його другої, медійної дружини – Каті Осадчій. Як виглядає жінка і де вона зараз знаходиться?

Нова зачіска та червона помада: 50-річна Олена Мозгова заінтригувала кардинальним перетворенням

Продюсер Олена Мозгова за останній рік встигла продемонструвати багато красивих стильних образів із різними зачісками. Який вигляд має знаменитість зараз?

Слідом за Фіцич відома акторка повідомила, що їй діагностували онкологію: від дітей доведеться відмовитися

Знаменита українська акторка Катерина Молчанова вразила мережу раптовою заявою про те, що в неї знайшли онкологію. Що відбувається, як буде проходити лікування і які перспективи?

Соломія Вітвіцька показала, як проводила коханого у відрядження: що відомо про нового чоловіка зірки 1+1

Зірка ТСН на 1+1 Соломія Вітвіцька насолоджується новими стосунками та із задоволенням демонструє їх на камеру. Проте дещо зірка приховує. Блогер розкрив цю таємницю.

Поки Ані Лорак носила під серцем дитину, коханий обирав обійми інших: якою була східна казка співачки?

Знаменита українська співачка Ані Лорак багато років прожила в шлюбі з турецьким бізнесменом, і ці стосунки вважали прикладом кохання та гармонії.

Оля у Лондоні, Маша у Києві: Єфросиніна і Полякова показали, як хизуються в модних вбраннях по вулиці

Близькі подруги Оля Полякова та Маша Єфросиніна опублікували відео та фото з прогулянки у дуже стильних повсякденних образах із Лондона та Києва. Чий образ крутіший?