“Місце, де мав би бути прес”: Оля Цибульська вперше розповіла про комплекси і показала всі свої недоліки

Відома українська співачка Оля Цибульська вперше наважилася розповісти про свої комплекси та як важливо прийняти та полюбити себе, оскільки це запорука здорової самооцінки.

Публіка звикла бачити красиву картину зірок: їхні розкішні образи, вдалий макіяж чи зачіску, діловий костюм або сукню, доглянуте обличчя, але рідко побачиш, як знаменитості говорять про свої недоліки. Музична виконавиця Оля Цибульська не боїться публічно розповідати про свою вагу, що їй в собі не подобається, але не втрачає природної харизми та почуття власної неповторності, оскільки гумор та відкритість – її найголовніші переваги.

Нещодавно у своєму блозі артистка поділилася новою світлиною, де постала в розкішному жіночому образі, який підкреслив прекрасну фігуру знаменитості й здавалося, які там можуть бути недоліки? Проте співачка донедавна так не вважала. Зізналася, що їй довго не подобався власний ніс, прес, бюст, а потім зрозуміла, що в будь-якому амплуа вона яскрава та гарна. Додала, що нині любить себе будь-якою: красивою чи на любителя, з зачіскою та без, в настрої, в агонії, щасті й депресії.

“Мені довго не подобався мій ніс, потім – місце, де мав бути прес, потім бюст. Потім нарешті виріс мозок. Сьогодні я люблю себе різною. Щодня прокидаюсь і слухаю: яка стихія сьогодні в серці? Потім хапаю світ за бороду і граюсь з ним як дитя”, – поділилася Цибульська.

Нагадаємо, що за період повномасштабної війни публіка вперше побачила її чоловіка Сергія Грисюка, якого 20 років приховувала від сторонніх очей, чим наштовхувала прихильників на думки про роман зі співаком Дзідзьо та іншими колегами. Від цього шлюбу з’явився єдиний нащадок – син Нестор.

Оля Цибульська поскаржилась на чоловіка
Оля Цибульська з чоловіком та сином

Схожі статті

Ольга Фреймут показала доньку, яку Сергій Притула визнав своєю дитиною: вже доросла, і протилежність мами

Відома українська телеведуча Ольга Фреймут багато років не показувала публіці свою дочку Злату. Але цікаво, що колись Сергій Притула визнав над дівчинкою батьківство.

Були сім’єю, зараз уникають згадувати одне одного: як виглядає зять Ольги Сумської, якого вона обожнювала

Знаменита українська акторка Ольга Сумська колись з гордістю говорила про свого зятя Володимира Яглича, але тепер настали абсолютно інші часи.

52-річний Ектор Хіменес-Браво поголив бороду і залишив собі вуса як у Орландо Блума: “Тільки чесно, як вам?”

Відомий український кулінар Ектор Хіменес-Браво вразив мережу кардинальними змінами у своїй зовнішності. Як зараз виглядає популярний ресторатор?

У шовковій сукні і на останніх термінах: Настя Каменських показала великий живіт – в очікуванні первістка

Знаменита українська співачка Настя Каменських заінтригувала мережу новими кадрами, які з'явилися у її блозі. На цей раз мова йде саме про вагітність.

Екс-дружина Дзідзьо знову одягла білу сукню і розповіла про важливу подію: Славія вирішила спробувати ще раз

Популярна українська співачка Славія та колишня дружина Михайла Хоми вийшла на зв'язок та показала, як виглядає у білосніжній сукні. Що відбувається?

Наступають на ті самі граблі: Вова Остапчук, Сніжана Бабкіна, Оля Полякова мають проблеми звичайних людей

Життя знаменитостей аж ніяк не є бездоганним, як може здаватись багатьом користувачам мережі. З якими труднощами в особистому житті довелось стикнутись Остапчуку, Бабкіній та Поляковій?