Величезний круглий живіт і явно останні терміни вагітності: Тіна Кароль вразила положенням (ФОТО)

Відома українська співачка Тіна Кароль нині своїм особистим життям цікавить багатьох прихильників та пресу, адже після шлюбу з першим чоловіком Євгеном нових стосунків так і не побудувала.

Відомо, що Кароль пішла під вінець з продюсером Євгеном Огіром у 2008 році й таємно від усіх зіграли весілля на Мальдівських островах. Цей день провели якомога далі від близьких та рідних, аби відсвяткувати його тільки вдвох. Лише через пів року, 15 червня пара повінчалася у Києво-Печерській Лаврі на очах у багатьох журналістів та запрошених гостей.

Цього ж року у зіркового подружжя з’явився спільний нащадок – син Веніамін, який наразі вчиться в Лондоні й ощасливлює зіркову матусю своїми досягненнями в навчанні.

Мережею ширяться досить цікаві світлини, де артистка, з округлим животом на останніх термінах вагітності, ось-ось почує той плач її маля й стане мамою. Відразу зрозуміло, що ці фото з архіву вагітності сином Веніаміном, оскільки зірка поки має одну і єдину дитину й при надії не перебуває.

Сама ж Кароль не приховує, що була працьовитою й обожнювала свою роботу, тому вдома, навіть на останніх термінах виношування маля, сидіти не збиралася й постійні концерти, репетиції, фотосесії супроводжували жінку до самих пологів.

Вагітна Тіна Кароль

У 2013 році сімейство дізналося сумну звістку – залишилися без чоловіка та батька, адже Євген пішов з життя через прогресування хвороби раку шлунка.

Співачка перебувала сама зі своєю печаллю та болем й занурилася у творчість, аби присвятити коханому свої пісенні шедеври, проте не зламалася, адже знала – їй є заради кого жити.

За скільки років артистка так і не побудувала нові стосунки, хоча симпатія з Даном Баланом на суддівстві проєкту “Голос країни” могла перерости у дещо більше, але зірки замовчують, чи мала ця історія якесь любовне продовження.

Схожі статті

Євгенія Власова повернулася на сцену та показала, як зараз виглядає: красивіша, ніж за часів “живої ріки”

Знаменита українська співачка Євгенія Власова вперше за багато років презентувала новий відеокліп та вразила мережу своїм молодим виглядом. Яка зірка зараз?

“Давайте допомагати одне одному”: 38-річна Цибульська потрапила в ДТП, але не визнала свій промах за кермом

Відома артистка повідомила про прикрий інцидент, що трапився з нею вчора. Жінка потрапила у невелике ДТП, проте обурена вона не власним стилем водіння, а поведінкою суспільства.

Катерина Осадча стривожила фанатів виглядом та розповіла, що з нею сталося вдома: “Почуваєшся ганчіркою”

Катя Осадча є активною користувачкою соціальних мереж. Зірка використовує будь-яку можливості для того, щоб створити корисний та дійсно цікавий контент.

Головний конкурент Андрія Данилка завжди біля нього тінню: мама Сердючки Білоконь показала свого чоловіка

Інна Білоконь знаходилася поруч з Андрієм Данилком протягом усього його кар'єри, яка вже дістається тридцятирічного віку. І безумовно за цей час в обидвох було багато прихильників.

“В нас була своя драматургія”: давні друзі Падалко, Таран і Сенічкін показали, якими були в “Сніданку”

Відомі українські телеведучі Марічка Падалко, Лідія Таран та Руслан Сенічкін пройшли разом дуже великий шлях, і його початок був неймовірним.

Важкий чоловічий погляд, модна стрижка і одяг люкс: як виглядає син Потапа – “За словом у кишеню не лізе”

Відомий український продюсер Потап має лише одного сина, але заради нього він готовий на все. Хлопчик одразу ж отримав велику порцію слави, тільки-но з'явився на світ.