Холостячка Злата Огнєвіч відповіла, чому падає на своїх концертах – наче пороблено на нерівній сцені

Головна героїня проєкту "Холостячка-2" та відома співачка України Злата Огнєвіч нещодавно повідомила про казус, який трапився з нею на сцені та прокоментувала цей інцидент.

Не так давно стало відомо, що під час одного з виступів, артистка впала зі сцени, проте не розгубилася й професійно вийшла з цієї ситуації – продовжила співати далі. Про дану неприємність згадала в ранковому ефірі й прокоментувала, чому так відбулося:

“Хочуть почути відповідь, що Злата Огнєвіч напилася на концерті й впала під час нього, але ні. Все банально просто: сцена була коса, мені дуже сильно світили в очі софіти і я навіть не зрозуміла, що я впала в перші секунди, тому на автоматі продовжила співати “, – розповіла зірка.

Холостячка Злата Огнєвіч відповіла, чому падає на своїх концертах

Важливо вміти правильно вийти з будь-яких казусних моментів і Злата Огнєвіч показала себе, як справжній професіонал своєї справи, який не розгубився та продовжував робити улюблену справу до кінця.

Нагадаємо, що у своєму Instagram холостячка у розкішному білому костюмі, ніжному макіяжі немов наречена розповіла про новий тур, який відбудеться восени цього року. Зазначила, що готує нову концертну програму, де ви почуєте улюблені хіти в супроводі бенду, а також зможете насолодитися свіженькими піснями з альбому, над яким Огнєвіч зараз працює.

Цікаво, але для того, щоб анонсувати цю подію обрала фото у стилі нареченої ніби натякнула, що готова до весілля з обранцем, якого приховує від публіки. Проте це лишень здогадки, хоча цю теорію виключати не можемо, оскільки Злата зізналася, що вже готова до нових стосунків та створення міцної сім’ї.

Схожі статті

“Я тебе попереджала”. Слава Камінська не стримала емоцій та зробила публічне звернення: Сміюха знову вивела?

Знаменита українська співачка Слава Камінська зробила публічне звернення в соціальній мережі, яке збентежило багатьох підписників. Що відбувається?

“Мені настільки погано, що не можу стояти”: вагітна Джамала розповіла, чому не жила разом зі своїми дітьма

Знаменита українська співачка Джамала вразила зізнанням про те, що тривалий час не жила разом зі своїми дітьми. Кому артистка віддала дітей і як переживає вагітність?

“Є бажання”: 22-річна Анна Трінчер розповіла про нові стосунки після розлучення з Олександром Волошиним

Популярна акторка та виконавиця Анна Трінчер зізналася, як складалося її особисте життя за останні пів року. Похвалитися нічим, проте про досвід розповісти не зайве.

Потап заговорив про свої почуття до Насті Каменських у її день народження: про кохання навіть і не йдеться

Знаменитий український продюсер та репер Потап публічно привітав дружину з днем народження та заговорив про свої почуття до неї. Детальніше в нашому матеріалі.

“Ця дівчиночка, ця жіночка”: Аліна Гросу вперше розповіла про коханку свого обранця та знайомство з нею

Останні декілька років Аліна Гросу була не надто відвертою на рахунок своїх особистих стосунків з чоловіками, і на це було безліч причин. Однак, нещодавно вона розповіла, як дізналася про коханку.

Андрій Данилко розповів про своє весілля та зробив неймовірне зізнання про наречену: “Дуже трепетний момент”

Знаменитий український виконавець Андрій Данилко вперше розповів про своє весілля та зізнався, яким його бачить. Що очікує на наречену артиста?