Донька-москвичка Ольги Сумської Тоня Паперна відсвяткувала вдалині від родини 33-річчя: іменинниця була сумна

Тоня Паперна досить відома акторка, яка є фактичним продовженням талановитої акторської династії родини Сумських, а також Євгенія Паперного.

Антоніна – це дочка двох акторів Євгена Паперного та Ольги Сумської. Колись, Оля стала дружиною Євгена і звісно, народила йому доньку. Дитинство Тоні було щасливим, адже її батьки дуже відомі люди, яких завжди поважали. Та в певний момент вони вирішили розійтися. І до речі сталося це через те, що Оля зустріла свого наступного чоловіка Віктора Борисюка. Так, Сумська – це єдина українська відома жінка, яку досі підозрюють у зраді. Тож, таким чином перший шлюб Олі розпався.

Тоня Паперна
Тоня Паперна

Звісно, дівчинці було досить важко пережити розрив батьків, але це доросле життя, так буває. І нічого страшного немає в тому, що люди розлучаються, адже таким чином вони не мучать одне одного. А Тоня жила на дві родини, і в цьому також був свій шарм. Борисюка дівчинка сприймала добре, а він покохав дівчинку як рідну, тому скандалів між ними не було.

Згодом у Тоні з’явилась молодша сестра Анна, з якою вони з дитинства були дуже близькими і мали довірливі стосунки. Аня завжди потребувала підтримки та поради від старшої сестри. А Тоня завжди була рада її надати.

Та в певний момент дівчина вирішила, що хоче навчатися і будувати акторську кар’єру у москві. І варто сказати, що дівчині це вдалося зробити, адже нині вона є досить відомою актрисою російського кінематографа.

День народження Паперної
День народження Паперної

А також Тоня змогла вдало вийти заміж за свого колегу Володимира Яглича, з яким жінка виховує дітей.

Та днями у Тоні був День народження й варто сказати, що по її очах не можна сказати, що вона є щасливою. Напевно на це впливає те, що у дівчини немає змоги бачитися з рідними через війну.

Схожі статті

Дан Балан з розмахом відгуляв весілля і показав наречену, яка багато років його любила: вона вже вагітна

Популярний молдавський виконавець Дан Балан відгуляв гучне весілля та показав неймовірні кадри з торжества, на якому також засвітилася зіркова наречена.

Давно лисий, з синіми очима та завжди у простому одязі: Софія Ротару показала, як виглядає її єдиний син

Легенда української естради Софія Ротару свого єдиного сина Руслана народила більше 50 років тому. Як зараз виглядає дитина артистки, чим займається і живе?

Злата Огнєвіч показала обручку на безіменному пальці та засвітила чоловіка: на свята не залишилася сама

Знаменита українська співачка Злата Огнєвіч вразила мережу свіжим кадром, на якому постала поруч з таємним чоловіком. Артистка також засвітила обручку.

Великдень без мами: Тоня Матвієнко показала, як справляється зі своїм горем – посміхається, але заплющує очі

Відома українська співачка Тоня Матвієнко показала, як пройшов її перший Великдень без мами Ніни Митрофанівни. Зірка постійно посміхалася, але закривала очі.

Молода дружина Віктора Павліка зізналася про зміни у розвитку свого маленького сина: “Ви правильно казали”

На родину Віктора Павліка не рідко сиплеться шквал критики. Дістається навіть його молодшому сину. Але Катерина Репяхова не засмучується та продовжує ділитися маленькими перемогами.

48-річна Наталія Могилевська показала, як виглядає без косметики та укладання: такою її полюбив Валентин

Знаменита українська співачка Наталія Могилевська показала, як виглядає без косметики та укладання. У свої 48 років артистка вилучає свіжість і красу.