В Потапа розлучення, а у колишньої новий: Ірина Горова показала, на кого проміняла репера – “Дуже помітний”

Колишня дружина репера, продюсера та автора пісень Потапа бізнесвумен Ірина Горова показалася в компанії статного чоловіка й висловила йому свою прихильність. 

Зірковий шлюб відомого музичного виконавця Потапа та його дружини Насті Каменських з більшою активністю обговорюють в мережі. Вся річ у тому, що пару підозрюють в розлученні, яке знаменитості намагаються майстерно приховати.

Публічні привітання, зізнання Олексія дружині в коханні – публіка сприймає ніби фальш та несправжні награні емоції, проте віддані прихильники творчості зірок досі сподіваються, що в родині панує злагода та любов, тобто все, як намагається показати ця парочка.

У 2016 році стало відомо про офіційний розрив відомого подружжя Ірини Горової та Олексія Потапенка, ну і звичайно, куди ж без обговорень та “перемивань” кісток знаменитостям, адже стверджують, що причиною цьому стала сама Каменських, оскільки розлучення відбулося ще у 2014-му і весь цей час сміття з домівок, як то кажуть, колишні виносити не стали.

Ірина Горова і Потап
Ірина Горова та Потап

Пройшло чимало часу для того, аби Ірині відпустити та впустити у своє життя нового, харизматичного та статного чоловіка, адже погодьтеся, наша героїня цього варта. Проте зізналася, що після двох невдалих шлюбів заміж втретє не поспішає. Натомість публікує світлини з прихильниками, чоловіками-колегами по роботі, чим тільки підігріває інтерес до розмов про її особисте життя.

Цього разу бізнесвумен показала фото зі статним, симпатичним та успішним молодиком, якого назвала “помітним” чоловіком для неї. Таким чином, красуня могла натякнути, що він їй подобається або ж, який типаж в зовнішності дуже імпонує. Цим незнайомцем виявився SMM-спеціаліст лейблу – саме його жінка заснувала з колишнім Олексієм Потапенком. Проте, чи був це натяк на романтичні стосунки наразі ми можемо тільки здогадуватися на основі наявних фактів.

Ірина Горова показала, на кого проміняла репера Потапа

“Дуже помітний SMMНИК”, – написала Горова.

Схожі статті

Двійник Олега Винника працював офіціантом в “Пузатій хаті” і охороняв Поплавського: як він виглядає

Після того, як відомий український співак Олег Винник зник з телеекранів та соціальних мереж, шанувальники знайшли йому заміну - молодого виконавця Андрія Кравченко.

Бігав за Златою Огнєвіч, а одружився з чоловіком: учасник “Холостячки” Хветкевич святкує річницю шлюбу

Один з чоловіків, який змагався за серце Злати Огнєвіч, обрав для себе зовсім інший шлях. У неділю чоловік відсвяткував першу річницю шлюбу зі своїм обранцем.

Переможець “Голосу країни” Роман Сасанчин і дружина завітали у храм в джинсах: зате дочка у вишиванці (ФОТО)

Через величне християнське свято тисячі українців навідалися до церков та храмів. Зірки не стали виключенням. Роман Сасанчин показав, як його родина освячувала Великодній кошик.

Дан Балан з розмахом відгуляв весілля і показав наречену, яка багато років його любила: вона вже вагітна

Популярний молдавський виконавець Дан Балан відгуляв гучне весілля та показав неймовірні кадри з торжества, на якому також засвітилася зіркова наречена.

Давно лисий, з синіми очима та завжди у простому одязі: Софія Ротару показала, як виглядає її єдиний син

Легенда української естради Софія Ротару свого єдиного сина Руслана народила більше 50 років тому. Як зараз виглядає дитина артистки, чим займається і живе?

Злата Огнєвіч показала обручку на безіменному пальці та засвітила чоловіка: на свята не залишилася сама

Знаменита українська співачка Злата Огнєвіч вразила мережу свіжим кадром, на якому постала поруч з таємним чоловіком. Артистка також засвітила обручку.