Катерина Репяхова показала, як та для кого теща Павліка змінила свій звичний стиль: помолодшала років на 10

Катерина Репяхова відома українська блогерка, яка стала відомою завдяки шлюбу з народним артистом Віктором Павліком, який є набагато старшим за дівчину. І саме через це у публіки з'явився інтерес до Каті.

Репяхова досить довго таємно кохала Віктора Павліка, з яким нині живе у шлюбі вже кілька років. Але вся історія почалась ще у шкільні роки, коли Віктор приїхав до школи, де навчалась Катя з виступом. І з того самого часу дівчина знала, що Павлік стане її чоловіком насправді. Так і сталося, Катерина виросла й вирішила, що за своє щастя варто боротися, тому вона ходила на всі концерти Павліка й дарувала йому квіти.

Катя Репяхова
Катя Репяхова

Й один такий букет вирішив долю Репяхової, адже колись вона купила неймовірно великий букет і він виявився найяскравішим серед усіх. Саме тому Павлік запам’ятав дівчину, яка йому подарувала ці квіти. А вже після виступу вони зустрілися у коридорі готелю, де Павлік заговорив з Катею та саме з цієї розмови розпочалася романтична історія Каті і Віктора.

Звісно, для кожної мами дізнаватися про старшого за неї чоловіка доволі дивно, але мама Каті сприйняла цю новину доволі спокійно, адже вона чудово зрозуміла, почуття її дочки сильніші, та й до того ж мама чудово знала, як сильно Репяхова захоплена цим чоловіком.

Якщо подивитися історії Катерини, то можна побачити, що вона дуже часто та близько спілкується зі своєю матусею і все на світі їй довіряє І насправді це чудово, адже настільки близькі стосунки між мамою і дочкою бувають не завжди і не у всіх.

Так, днями жінка показала свою маму в новому образі. Виявляється жінка вирішила кардинально змінити свій стиль і почала з зачіски. Це Катерина показала у своєму інстаграм.

Сторіс Каті
Сторіс Каті

Виявляється жінка готується до зустрічі з рідними та до свого Дня народження й до Дня народження своєї доньки Каті Репяхової.

Схожі статті

Ольга Фреймут показала доньку, яку Сергій Притула визнав своєю дитиною: вже доросла, і протилежність мами

Відома українська телеведуча Ольга Фреймут багато років не показувала публіці свою дочку Злату. Але цікаво, що колись Сергій Притула визнав над дівчинкою батьківство.

Були сім’єю, зараз уникають згадувати одне одного: як виглядає зять Ольги Сумської, якого вона обожнювала

Знаменита українська акторка Ольга Сумська колись з гордістю говорила про свого зятя Володимира Яглича, але тепер настали абсолютно інші часи.

52-річний Ектор Хіменес-Браво поголив бороду і залишив собі вуса як у Орландо Блума: “Тільки чесно, як вам?”

Відомий український кулінар Ектор Хіменес-Браво вразив мережу кардинальними змінами у своїй зовнішності. Як зараз виглядає популярний ресторатор?

У шовковій сукні і на останніх термінах: Настя Каменських показала великий живіт – в очікуванні первістка

Знаменита українська співачка Настя Каменських заінтригувала мережу новими кадрами, які з'явилися у її блозі. На цей раз мова йде саме про вагітність.

Екс-дружина Дзідзьо знову одягла білу сукню і розповіла про важливу подію: Славія вирішила спробувати ще раз

Популярна українська співачка Славія та колишня дружина Михайла Хоми вийшла на зв'язок та показала, як виглядає у білосніжній сукні. Що відбувається?

Наступають на ті самі граблі: Вова Остапчук, Сніжана Бабкіна, Оля Полякова мають проблеми звичайних людей

Життя знаменитостей аж ніяк не є бездоганним, як може здаватись багатьом користувачам мережі. З якими труднощами в особистому житті довелось стикнутись Остапчуку, Бабкіній та Поляковій?