Оля Мартиновська показала, хто її замінить в ролі судді на “МастерШеф”: “Вирощую собі заміну”

Оля Мартиновська відома своєю переможною участю у головному кулінарному шоу України "МастерШеф". А тепер жінка стала ще й незмінною суддею цього проєкту. Та це не єдині заслуги Олі у житті.

Ольга дуже довго будувала свій шлях у кар’єрі і заради цього їй довелося багато працювати та вчитися. Оля свідомо працювала багато і заради свого розвитку вона навіть поставила родину на другий план, адже кулінарія стала майже основною справою у житті жінки. Та її родина розпалася через те, що її чоловік почав відчувати недостатньо уваги та почав зраджувати дружину. І саме через це розпався шлюб Мартиновської.

Оля з Ярославським
Оля з Ярославським

Після розлучення жінка поринула з головою у роботу, якої ставало все більше й більше, тому напевно розлучення – це було вірне рішення для жінки та її розвитку. Нині про Мартиновську знає не лише Україна, а ще й в Європі. Ольга стала вже незмінною суддею на шоу “МастерШеф”.

Та попри те, що жінка є одним з провідних шеф-кухарів України, вона ще й мама. А це найголовніша роль кожної дівчини в цьому світі. Так, можливо не всі очікують самі від себе, але дитина стає цілим всесвітом для них. І якби сильно жінка не була затягнула у свою роботу, вона найбільше буде любити свою дитину.

Зараз Мартиновська фактично розривається між роботою і вихованням своєї донечки Віри. Нині розпочалися зйомки нового сезону “МастерШеф”. Але оскільки Оля живе не сама, а з донькою, вона має розмежовувати свій час і приділяти його донці та її заняттям. Адже Віруня займається плаванням, до того ж досить активно.

Сторіс Олі
Сторіс Олі

І на зйомки Оля часто бере свою донечку, адже це дуже зручно, й самій дівчинці не сумно, адже вона знайома з Володимиром та Ектором і чудово проводить з ними час. Так, Ольга показала фото з Вірунею на зйомках та написала, що вирощує собі заміну.

Схожі статті

Після новини про розлучення Настя Каменських засвітилася з іншим чоловіком і зробила зізнання: “Люблю”

Знаменита українська співачка Настя Каменських опублікувала новий пост, в якому постала разом з іншим чоловіком, вельми молодим та вродливим. Усі деталі в статті.

Нова дівчина Мурата Налчаджиоглу зробила тату з його іменем: екс-дружина Ані Лорак на такий крок не пішла

Нова дівчина колишнього чоловіка Ані Лорак Мурата Налчаджиоглу Анастасія вразила мережу неочікуваним вчинком, адже зробила татуювання з іменем коханого.

57-річна Ольга Сумська раптово залишила Україну та заявила з Європи: “Настав нарешті мій час”

Знаменита українська акторка Ольга Сумська вийшла на зв'язок із поїздки закордон та поділилася враженнями від своєї подорожі. Чим зараз займається зірка?

Ольга Мартиновська подарувала серце Володимиру Ярославському і зробила вражаюче зізнання: “Зустрічаємось”

Знаменита українська кулінарка Ольга Мартиновська вразила мережу кадром, на якому постала разом з Володимиром Ярославським. Усі деталі в статті.

Влад Яма, який таємно покинув Україну, засвітився в кримській Ялті: задоволений танцює під водою

Знаменитий український хореограф Влад Яма більше двох років перебуває за кордоном і знаходиться на зв'язку зі співвітчизниками суто через соціальні мережі.

Не шаблонна красуня: Катерина Осадча звела з розуму імпозантного депутата, а слідом за ним – шоумена

Катерина Осадча ставиться до особистого життя з обережністю, саме тому протягом тривалого часу зірка не коментувала його в мережі. Які цікаві факти про романи телеведучої все-таки відомо?