Артем Пивоваров нарешті досяг бажаного та залишив Україну: тепер суддя “Голосу країни-13” співає в Угорщині

Артем Пивоваров відомий український співак, який має свій стиль, своє тонке відчуття музики, ритму. Він дуже чуттєво виконує власня пісні, а пише їх по-справжньому щиро та відверто.

Загалом Артем має освіту медика, але це справа його родини, і саме батьки вплинули на те, щоб Пивоваров пішов навчатися на лікаря. Але сам Артем з дитинства знав, що він буде справжнім артистом та все ж таки виконав прохання батьків і отримав диплом, проте з лікарнею свою долю пов’язувати не став і присвятив себе сцені.

Артем Пивоваров
Артем Пивоваров

Пивоваров пройшов досить нелегкий шлях до популярності, він писав пісні та виступав з ними, але не одразу. Але важкий шлях не злякав хлопця, тому він і досяг успіху, адже жодного разу навіть думки не мав, щоб здатися. Пісні Пивоварова лікують душі й серця, адже він вкладає у свої твори емоції та любов, яку відчувають поціновувачі його творчості.

Артем збирає цілі концертні зали і є єдиним співаком серед українського шоу-бізнесу, який настільки відверто себе веде з прихильниками. Артем дуже щирий і на його концертах панує неймовірна атмосфера, яку навіть неможливо передати словами, цей вайб можна лише відчути. І ті люди, які відвідують концерти Артема, відчувають неймовірний спалах емоцій та відчуттів.

Нещодавно стало відомо, що Артем став другим зірковим тренером найголовнішого талант-шоу “Голос країни”.  І для артиста це справжнє досягнення яким можна пишатися. І можна впевнено сказати, що Пивоваров зробить новий сезон дійсно цікавим.

Сторіс Артема
Сторіс Артема

Ну а поки на “Голос” все ще триває кастинг Пивоваров поїхав до Угорщини з благодійними концертами. Про це хлопець розповів на своїй сторінці в інстаграм і показав, як гуляє разом зі своєю командою. Тож, тепер Артема можна почути не лише в Україні, а ще й в Європі.

Схожі статті

А як же Мішель?”: розлучений Позитив вперше показав кохану після 2 років разом, якою виявилась не співачка

Днями співака Позитива застукали на публіці з ймовірною обраницею. Після довгої інтриги, що тривала протягом 2 років, артист врешті показав аудиторії свою загадкову кохану.

Старість у радість: Ольга Сумська, Софія Ротару і Пугачова з віком стають ще красивішими – фото тоді і зараз

Ці співачки та актриси з віком стають лише красивішими, при цьому не зловживають пластичними операціями. Як їм це вдається? Читай далі у матеріалі.

Дружина багатодітного Григорія Решетніка розповіла непривабливу правду про материнство: “З’їли мої нерви”

Дружина знаменитого українського телеведучого Григорія Решетніка Христина вперше дозволила собі трохи поскаржитися на своїх дітей. Усі деталі в нашій статті.

Оля Полякова зняла свою маску та вперше заговорила про розбите серце і почуття: “Світ перестає важити”

Знаменита українська співачка Оля Полякова заговорила про серйозні почуття та ошелешила мережу своїм репертуаром. Усі подробиці в нашій статті.

Така вже є у Білик та Олени Мозгової: футболки з яким принтом носять українські зірки – тренд від Соломії

Молодша дочка продюсера Олени Мозгової від українського співака Девіда Аксельрода – Соломія, росте дуже талановитою дівчинкою. Зараз футболки із її малюнком дуже популярні.

Стала ніжною та жіночною: як змінилася колишня дружина Мурата Налчаджиоглу після розлучення з турком

Після розлучення з турецьким бізнесменом Муратом Налчаджиоглу, який до цього був одружений зі співачкою Ані Лорак, візажистка Лілія Реус помітно змінилася. Це помітили усі.