“Не в Нью-Йорку і не в Дубаї”: Потап показав, де нині перебуває без дружини Каменських – архітектура зачаровує

Автор та виконавець пісень, а також продюсер Олексій Потапенко має не менш популярну дружину Настю Каменських, з якою, подейкують, у нього розлади в сімейному житті.

Потап та Настя Каменських – найбільш обговорювана пара у світі українського шоу-бізнесу. І хоча ці двоє довго приховували початок своїх стосунків, від публіки та уважного погляду прихильників ніяку правду в мішку не залишиш. Тому, у 2019 році розкішне весілля цієї парочки виплило в мережу й всі підтвердили свої здогадки.

Проте, здавалося, що такий шлюб точно не знає низку термінів: сімейна криза, чвари у стосунках чи непорозуміння, але дещо не так. В мережі пліткують про імовірне розлучення пари, адже на це є ряд вагомих причин. Блогер Богдан Беспалов вирішив відкрити всю правду про нинішні любовні взаємини цієї парочки. Він стверджує, що справа запустила свій “механізм розлучення” через нібито зраду Потапа, а всі ці пости в соціальних мережах із зізнаннями в коханні – банально, аби відвести підозри.

Потап показав, де нині перебуває без дружини Каменських

Проте саме зіркове подружжя ніяк не коментує даних пліток й продовжує вдавати ніби все добре та нічого не сталося. Нещодавно Потап показав, як проводить час без Насті Каменських та зачарував красою столиці. Наголосив, що знаходиться не в Нью-Йорку та Дубаї, а нашому славнозвісному Києві, тим самим показавши, що архітектура України нічим не гірша, аніж десь за кордоном.

Розповів про нові будівлі з технологічного місця на планеті, з інноваційною супер силою та розвитком – UNIT CITY.

“Я не в Нью-Йорку і не в Дубаї, ці будівлі за спиною, це Київ і найтехнологічніше місце незламної супер сили й розвитку – UNIT CITY! Неймовірний проєкт, амбіційних і патріотичних професіоналів”, – розповів Потап.

Схожі статті

Переможець “Голосу країни” Роман Сасанчин і дружина завітали у храм в джинсах: зате дочка у вишиванці (ФОТО)

Через величне християнське свято тисячі українців навідалися до церков та храмів. Зірки не стали виключенням. Роман Сасанчин показав, як його родина освячувала Великодній кошик.

Дан Балан з розмахом відгуляв весілля і показав наречену, яка багато років його любила: вона вже вагітна

Популярний молдавський виконавець Дан Балан відгуляв гучне весілля та показав неймовірні кадри з торжества, на якому також засвітилася зіркова наречена.

Давно лисий, з синіми очима та завжди у простому одязі: Софія Ротару показала, як виглядає її єдиний син

Легенда української естради Софія Ротару свого єдиного сина Руслана народила більше 50 років тому. Як зараз виглядає дитина артистки, чим займається і живе?

Злата Огнєвіч показала обручку на безіменному пальці та засвітила чоловіка: на свята не залишилася сама

Знаменита українська співачка Злата Огнєвіч вразила мережу свіжим кадром, на якому постала поруч з таємним чоловіком. Артистка також засвітила обручку.

Великдень без мами: Тоня Матвієнко показала, як справляється зі своїм горем – посміхається, але заплющує очі

Відома українська співачка Тоня Матвієнко показала, як пройшов її перший Великдень без мами Ніни Митрофанівни. Зірка постійно посміхалася, але закривала очі.

Молода дружина Віктора Павліка зізналася про зміни у розвитку свого маленького сина: “Ви правильно казали”

На родину Віктора Павліка не рідко сиплеться шквал критики. Дістається навіть його молодшому сину. Але Катерина Репяхова не засмучується та продовжує ділитися маленькими перемогами.