Хореограф Олена Шоптенко розповіла, як ставиться до втікача з України Влада Ями – на ТБ його не чекають?

Хореограф проєкту "Танці з зірками" Олена Шоптенко розповіла про своє справжнє ставлення до колеги Влада Ями, якого вважають втікачем з України після початку повномасштабного вторгнення.

Суддя багатьох відомих танцювальних проєктів Влад Яма – публічна особа, що збирає навколо себе найбільше скандальних перепитій. Річ у тім, що зірка танцю з родиною відразу перебрався жити до Сполучених Штатів Америки, як тільки все почалося.

Нещодавно чоловік вирішив натякнути, що ніби повернувся додому в Україну, адже на сторіз в Instagram танцюрист постав на фоні телевізійної студії 1+1 й підписав світлину “Вдома”. Користувачі вирішили, що зірка вирішив повідомити про своє перебування в Києві. Проте, як виявилося згодом, світлина з архіву, адже в програмі “Твій день” запевнили, що хореограф на знімальному майданчику не з’являвся.

Богдан Беспалов розповів, чому Влад Яма втік за кордон
Олена Шоптенко розповіла, як ставиться до втікача з України Влада Ями

Його колега та відома хореографиня Олена Шоптенко відповіла на запитання одного з підписників її блогу, як ставиться до Влада Ями, який полишив країну задля своєї безпеки, однак жінка запевняє, що не думає за це взагалі.

“Кожен робить свій вибір. Чесно кажучи, не думаю про це”, – розповіла Олена.

Олена Шоптенко розповіла, як ставиться до втікача з України Влада Ями

Нагадаємо, що танцівниця Олена Шоптенко на початку травня цього року повернулася до рідного Києва, гуляючи вуличками столиці, та ділилася своєю невимовною радістю й щастям. Але днями знову поїхала до Відня, бо на неї чекав її синочок Олексій. Розповіла, що продовжить проводити свої флешмоби за кордоном й планується наступним організувати захід саме в Берліні, адже досить давно працює над проєктом з посольством України та Німеччини. Щодо Відня – пообіцяла незабаром відновити уроки для всіх охочих.

Схожі статті

Мати рідна не впізнає: Настя Каменських обрізала чуб і зробила гульку – від кучерів не залишилося й сліду

У свій День народження Настя Каменських постала у дуже незвичайному образі. Вся увага на нову зачіску з модним чубчиком-шторкою. Потап уже відреагував.

“У мене двоє дітей”: Слава Дьомін здивував зізнанням і показав усім дорослих “дочку” та сина (фото)

Відомий український шоумен Слава Дьомін, який уже давно веде свій особистий Ютуб-канал, де бере відверті інтерв'ю у знаменитостей, уперше зізнався, що має доньку.

Збільшилася вп’ятеро: Ані Лорак вразила своїми новими фото – на початку не впізнав навіть друг Кіркоров

Співачка Ані Лорак показала нові фотографії, на яких її зовсім не впізнати. Лише обличчя залишилося тим самим - все інше збільшилося на кілька розмірів.

Три смужки та рюші: Тіна Кароль засвітилася у сукні за 64 тисячі гривень – “За таке навіть 10 не віддала б”

У Мережі озвучили вартість одного з останніх сценічних нарядів Тіни Кароль – білу сукню з мінімальною витратою тканини. За що артистка сплачує такі гроші? Є причина.

Катя Осадча та Юрій Горбунов вразили кадрами свого затишного двору – фасад весь в зелені та зона барбекю

Катя Осадча та Юрій Горбунов, які всі свята просиділи вдома, поділилися ексклюзивними фотографіями, на яких показали інтер'єр свого особняка всередині, незвичайний фасад зовні та зону відпочинку.

Перший чоловік Сніжани Єгорової – повна її протилежність: у цьому священника і не впізнати Семена Горова

Перший чоловік Сніжани Єгорової Семен Горов змінив імідж, підписники фотоблогу такого не очікували. Як зараз виглядає та чим займається відомий український режисер?